38 Vélemény
Chio Budapest
Gubacsi Út 24
1106 Budapest - X. Kerület, Kőbánya
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

2006: Az év második felében Wolf termékeink bekerültek a Chio márkanév alá. De csak a név változott, az íz nem! Hiszen minden lisztes termék továbbra is a legjobb minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készül. Idén Hagyományos termékeinket új, egységes ruhába bújtattuk, valamint kibővítettük a termékcsaládot: bevezettük a Hagyományos Sóspálcikát és a Hagyományos Sajtos Tallért.
Nagy sikert arat fiatalabb fogyasztóink körében az idén bevezetett tejszínes-újhagymás Pom Bär, amely kiválóan kombinálja a friss, kellemesen enyhe ízű újhagyma és a krémes tejszín ízét. Egyik legsikeresebb termékünket, a Hagyományos Sós Burgonyaszirmot most egy különleges fűszerrel gazdagítottuk, így született meg a Hagymás-Sajtos ízű Burgonyaszirom.
A számok azt igazolják, hogy jól döntöttünk: fogyasztóink hamar megszerették új termékünket.


Cégleírás
A Chio-Wolf Magyarország Kft. anyavállalata, az Intersnack GmbH több német családi vállalkozás egyesüléséből alakult ki, s Európa egyik legnagyobb snackgyártójává nőtte ki magát. Gyártókapacitással rendelkezik Franciaországtól Lengyelországig, leányvállalatai, disztribútorai 15 országban megtalálhatók. Leányvállalatai közül mind árbevétel, mind piaci pozíció, mind pedig eredmény tekintetében a Chio-Wolf Magyarország a legsikeresebb.
Kulcsszavak:
Szervezet, Szövetség, Élelmiszer, Élelmiszeripar, Egyesület, Kukorica, Burgonya, Chips, Popcorn, Földimogyoró, Kréker
Chio Budapest a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Farkas Ády
Chio

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Chip az egy olyan dolog amit nem lehet megunni..Mindenki evett már ilyet(Sztem):D..Minden féle izben megtalálható:sajtos,hagymás tejfölös,sós,sonkás-mézes és isten tudja mennyi van még..Jah még a kukorica is hozzá tartpzik meg a burgonya szirom..Igaz kicsit felment az ára..De hát megéri..Azt sajnálom hogy kevés ideig tart ki..Mármint eszed eszed..És hirtelen nincs:D:DNah de maradunk a sajtosnál..Chio,Chio,Chio chips:D
## édesség# chio# chips# nasi# burgonyaszirom# krumpli# kukorica
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Sutyinszki Alex
chio

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nem is tudom mióta eszem már a chipsüket..de talán sosem unom meg!Már nagyon sok féle van.Sose csalódtam még benne!:)

mamo165
chips

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

a fiam imádja.még a csípőset is:)a déditől mindig kap egy zacsival,amit persze megoszt vele:)összehozza a családot egy kis rágcsira:)nekem bejön:)

Ludescher Csaba
dolgozóik

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Több chio cégnél dolgozó emberrel is találkoztam , beszélgettem. Mindeggyikük nagyon kedves volt! Le a kalappal elöttük! És Ők nem azért voltak kedvesek, hogy vásároljak!!

Ludescher Csaba
chips

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én is nagyon szeretem a termékeiket! Nagy kedvencem a hagymás tejfölös chió. Utánozhatatlan, és magasan viszi a pálmát a többi chips céggel szemben!

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Chio Budapest részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook