Chio - Wolf Magyarország Élelmiszeripari És Kereskedelmi Kft., Budapest

61 Vélemény
Chio - Wolf Magyarország Élelmiszeripari És Kereskedelmi Kft.
Építész U. 8-12
1116 Budapest - XI. Kerület, Újbuda
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Chio-Wolf Magyarország Kft. anyavállalata, az Intersnack GmbH több német családi vállalkozás egyesüléséből alakult ki, s Európa egyik legnagyobb snackgyártójává nőtte ki magát.


Cégleírás
Wolf. Ez a márkanév ma már mindenki számára ismerősen cseng, hiszen számtalan terméktípusa között mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt. A Wolf elsősorban kemencében sütött termékeiről ismert; ezek a sóspálcikák és egyéb sóspálcika alapú termékek (perecek, Kidletti), sós krékerek, kréker keverékek. Minden Wolf termék a legjobb minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készül.
80 méter hosszú kemencében sülnek ropogósan pirosra, hogy mindig nagyfokú gasztronómiai élvezetet nyújtsanak. A Wolf kemencében sütött termékein kívül olajban sütött terméket is gyárt, a Pom Bärt. Ez a legjobb minőségű burgonyából készül, amelyből tésztát gyúrunk.
A tésztát szúróhengerek segítségével mackóformájúra vágjuk, amelyet itt Magyarországon pálmaolajban sütünk ki. A felesleges olaj lecsepegtetése után fűszerekkel ízesítjük.
Kulcsszavak:
Szervezet, Szövetség, Édesperec, Sósperec, Étel, Élelmiszer, Egyesület, Édesipar, Snack, Chips, Pattogatott Kukorica, Sültkrumpli, Földimogyoró
Chio - Wolf Magyarország Élelmiszeripari És Kereskedelmi Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Hegedűs Tiborné
nasi

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kedvelem a család minden tagjával együtt a chio chipseket. Kizárólag azért nem ötösre értékeltem, mert nem túl egészséges fogyasztani. Nem egy diétás étel, dehát nem is azért szeretjük, hanem az ízéért. A gyerekek megennének minden nap egy zacskóval, ha vennénk nekik. Egy héten egyszer szoktam átlagban venni. Egy hibája van még: nem lehet megunni és abbahagyni a csipegetését. Ha kiöntöm egy tálba, perceken belül elfogy.
## chips# ropogtatni való
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

smileismarci
csipsz

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

én nagyon szeretem főleg az extra csipszet!

Farkas Ády
Chió

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Chio a legjobb chips márka a világon..Imádom ..Most igazából nem tudom hogy hozzá tartozik a stickletti..de ha igen akkor még jobban viszi a pálmát mert azt imádom főleg a sajtosat..Olcsó és nagyon jó minőség

chips

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Hová tűntek a boltokból a ketchup ízesítésű pom baar macik??? Pont a kedvencem kellett megszűntetni? Tavaly ősz óta nem találok sehol a városban ketchuposat!:(

Fecskés Beáta
Szeretem

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Magasan a legfinomabb chpis gyártója. A többi meg sem közelíti. Próbáltam az összeset, de mindig visszatértem, most már nem próbálkozom mással, csakis a Chio a nyerő.
## chips# nasi# ízletes
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Chio - Wolf Magyarország Élelmiszeripari És Kereskedelmi Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook