Centro-Plane Kft, Budapest

frissítve 2020. január 3.

Gazdasági információk

Adószám
12321588-2-43
TEÁOR kód
8553 - Járművezető-oktatás

Leírás

Örülünk, hogy érdeklődik a repülés iránt, és meglátogatta honlapunkat! Magyarország piacvezető repülőiskolájának oldalain jár, ahol szeretnénk megmutatni mindazt, ami ahhoz kell, hogy pilóta legyen Önből, vagy csak egyszerűen sétarepülhessen. Örömmel mondhatjuk, hogy az elmúlt két évben a mi iskolánkból került ki a Malév pilótái közül már közel 20 fő!


Cégleírás
A repülés mindig vonzotta az emberiséget, de sokáig csak az igazán kalandvágyók számára adatott meg, hogy repülhessenek. A modern korban már általánossá vált a repülés, nap mint nap utasszállitó gépek ezrei szállnak fel és le szerte a világban. Egyre népszerűbb a kisgépes repülés, melynek keretében sok száz órát töltenek a pilóták a levegőben. Iskolánk 1997 óta fogalkozik oktatással és gépbérléssel. Sok sok kereskedelmi pilóta került ki már iskolánkból, akik a Malév, a Farnair és más légitársaságok kereskedelmi pilótáiként repülnek világszerete.
Iskolánkban mind elméleti, mind gyakorlati oktatás is zajlik. A sikeres hatósági vizsga után a legtöbb pilóta nálunk bérli a repülőgépet, és gyakorol, kirándul, fényképez: egyszóval élvezi a repülést. Évente 30-40 pilótajelölt szerez iskolánkban PPL (Private Pilot Licence) szakszolgálati engedélyt. Ha rendelkezik repülőgéppel, vállaljuk annak üzemeltetését.
Az összes JAR követelménnyel rendelkezünk, föpilótánk és a teljes személyzet az ön rendelkezésére áll. Jelenleg több, mint 10 idegen tulajdonban lévő repülőgépet üzemeltetünk. Szerelőink nagy gonddal figyelnek gépére, felkészitik repülésre, és elvégzik a szükséges karbantartásokat.
Idegen nyelvű leírás
We are a flight school in operations for years now: we have been established in 1997. Our primary business is training, plane rental, plane maintenance and operations, pleauser flights, and everything which may be arranged with a fleet of 7 Cessnas. We are based in Budaörs, near Budapest.
If you are interested, please read our pages carefully, and we hope you can find everything what you need. After reading please visit us, or give us a call or an email.
We are more than happy to meet you, see you, serve you, whatever plans with flying you have.
Kulcsszavak:
Légitaxi, Oktatás, Tanítás, Repülés, Sétarepülés, Pilótaképzés, Pilóta, Repülőgép, Szerviztevékenység, Pilótaoktatás, Repüloiskola, Centro plane KFT, Pilóta iskola, Repülogép értékesítés
Centro-Plane Kft a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Centro-Plane Kft

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. REPÜLŐTÉRI ÚT 2
  1112  Budaörs
 2. REPÜLŐTÉRI ÚT 2.
  2040  Budaörs
  0630-360-8464
 3. Aradi U. 31.
  2040  Budaörs
  (1) 209 0804
 4. Frankhegy Utca 12
  1118  Budapest
  (30) 235 9525
 5. Frankhegy utca 12
  1118  Budapest
  06302359525
 6. PUSKÁS TIVADAR U. 12.
  2040  Budaörs
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete