Center Kereskedelmi És Szolgáltató Kft, Budapest

Center Kereskedelmi És Szolgáltató Kft
Nagy Lajos Király Útja 10
1148 Budapest - XIV. Kerület, Zugló
Telefon:
(1) 343 2975
Írj véleménytHibás adat jelentéseOldal módosítása
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
723678-2-42

Leírás

1995-től szolgáltatási tevékenységünket külkereskedelmi és cégképviseleti tevékenységgel bővítettük ki. Olyan gyártók képviseletét látjuk el, amelyek élenjárók a professzionális testkozmetikai, SPA és arcfiatalító eljárások területén. A képviselt cégek kiválasztása során célunk az volt, hogy a módszerek szakmailag csúcskategóriát képviseljenek, egy egységes és egymásra épülő rendszert testesítsenek meg, és üzleti oldalról biztosítsanak versenyelőnyt partnereinknek.


Cégleírás
TERMÉKEK menüpont megnyitásával, vagy az alábbi ikon kiválasztásával Ön szépségápolással, alakformálással, méregtelenítéssel, fittséggel, bőrszépítéssel, arcfiatalítással, egészségmegőrzéssel kapcsolatos módszerekről, berendezésekről, és anyagokról olvashat. Forgalmazott termékeink kizárólag piacvezető nemzetközi gyártóktól származnak. ULTRATONE Bio-Computerek ANGLIA Totally You Termékcsalád USA Wiener Kosmetikum termékek AUSZTRIA STARVAC termékcsalád FRANCIAORSZÁG SYBARITIC IPL & LASER technológia USA BEMER 3000 mágnesterápia NÉMETORSZÁG IMETEC hőterápiás termékek OLASZORSZÁG A professzionális szépségipari felhasználók, és a magánfelhasználók számára külön fejezetben mutatjuk be a szakterület legkorszerűbb és legeredményesebb módszereit.
Az otthoni készítmények és berendezések nem igényelnek megalapozott szakmai tudást, és magánszemélyek otthonuk kényelmében is könnyedén alkalmazhatják őket - kiváló eredményekkel. A professzionális termékeketa szépségipar és egészség helyreállítás területén dolgozó szakemberek részére ajánljuk, akik bővíteni kívánják szolgáltatásaik körét, vagy éppen új vállalkozás elindítását tervezik.
Professzionális termékekről szóló oldalaink olyan magánszemélyek részére is fontosak, akik a bemutatott professzionális technológiákat vendégként kívánják igénybe venni. Ők a termék oldalon kikereshetik a lakóhelyük közelében lévő referencia szalonokat a SZOLGÁLTATÁS KERESŐ segítségével, amely folyamatosan bővül, havi frissítéssel.
Kulcsszavak:
Kozmetika, Szépségszalon, Szépségápolás, Szépségipar, Zsírégetés, Arcfiatalítás, Kozmetikai készülékek, Alakformálás, Alakformáló, Kozmetikum, GÉP, Center, Kozmetikai, Zsírszívás
Center Kereskedelmi És Szolgáltató Kft a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Center Kereskedelmi És Szolgáltató Kft

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Örs Vezér Tere 13
  1148  Budapest
 2. ÖRS VEZÉR TÉR 1
  1106  Budapest
 3. Örs Vezér Tere 15.
  1148  Budapest
 4. Örs Vezér Tere 24.
  1148  Budapest
 5. Örs Vezér Tér 24
  1148  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete