Cbre, Budapest

Cbre
Honvéd U. 20/A
1055 Budapest - V. Kerület, Belváros-Lipótváros
(1) 374 3040
(1) 430 2621
(1) 374 3050
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Megközelíthetőség: Irodánk a Belvárosban, a Honvéd Center NEW irodaház 3. emeletén található. Gyalog ill. metróval: A metró piros vonalán (M2) a Kossuth téri megálló esik hozzánk legközelebb. Az állomásról kilépve sétáljon keresztül a Kossuth téren a Parlament elött, és forduljon be jobbra a Néprajzi Múzeum sarkánál a Szalay utcába.
A CBRE-t a Szalay és Honvéd utca sarkán álló, klasszikus stílusú Honvéd Center mögötti modern irodaházban találja. Villamossal: A 2 és 2A jelzésü villamos Szalay utcai megállójától irodánk egy sarokra található. Busszal: A 15-ös busz közvetlenül az irodaházunk elött áll meg a Honvéd utcában. A Ferihegyi repülőtérről: A reptérről Airport minibusszal vagy taxival jut el hozzánk a legkényelmesebben.
Ha taxival utazik, javasoljuk, hogy induláskor előre jelezze, hogy kötött árú reptéri transzfert kér. A CBRE tapasztalt és motivált szakértői átfogó ismeretekkel rendelkeznek a magyar ingatlanpiacról.

 1. About
 2. Contact
 3. English
 4. Hotel
 5. Ház
 6. Services

Cégleírás
Tapasztalati tőkénk kiemelkedő szerepet játszik ügyfeleink képviselete során, akár bérbadókkal, akár bérlőkkel vagy befektetőkkel dolgozunk. Bérbeadók, fejlesztők képviselete során hozzásegítjük őket ahhoz, hogy a lehető legjobb bérlőkkel, a legjobb feltételek mellett kössenek szerződést. A CB Richard Ellis büszke kizárólagos megbízásaira, és keményen dolgozunk azon, hogy a bérbeadókat a marketingtevékenység, a lehetséges bérlőkkel való interakció, a szerződések tárgyalása és a rendszeres beszámolók során a leghatékonyabban képviseljük. Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk ipari és logisztikai ingatlanokat érintő bérbeadási, eladási és vásárlási szerződések tárgyalásában.
Jól ismerjük az aktuális piaci viszonyokat és így szakmai tanácsokkal segíthetünk ügyfeleinknek, akik közt tudhatunk nagy fejlesztőket, bérlőket és befektetőket. Csapatunk motivált, eredményiorientált és ügyfél-központú. Az új projekt legelső lépésétől a termék átadásáig együtt dolgozunk ügyfeleinkkel.
Egyedülálló elemzésünket az ipari ingatlanok piacáról negyedéventepublikáljuk . Így ügyfeleink folyamatosan friss, aktuális és releváns információkhoz juthatnak és mindig értesülhetnek a legújabb piaci trendekről és eseményekről.
Kulcsszavak:
Piac, Fejlesztési tanácsadás, Telekvásárlás, Tanácsadás, Ingatlan, Eladás, Kutatás, Bérbeadás, Vásárlás, Értékbecslés, Projekt, Elemzés, Ipari Ingatlan, Szerződés, Ügyfél, Logisztikai, Átadás, Piaci Viszonyok, Visszabérlés, Ellis, Bérlőképviselet, Cbre, Piaci Trendek
Irodánkban beszélt nyelvek
Angol#Német#Magyar
Cbre a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Cbre

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Radnóti Miklós Utca 29.
  1137  Budapest
 2. Ó Utca 35
  1065  Budapest
 3. Bajcsy Zsilinszky út 12.
  1051  Budapest
 4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete