Cbre, Budapest

Cbre
Honvéd Utca 20.
1055 Budapest - V. Kerület, Belváros-Lipótváros
(1) 424 3010
(1) 424 3001
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Leírás

Megközelíthetőség: Irodánk a Belvárosban, a Honvéd Center NEW irodaház 3. emeletén található. Gyalog ill. metróval: A metró piros vonalán (M2) a Kossuth téri megálló esik hozzánk legközelebb. Az állomásról kilépve sétáljon keresztül a Kossuth téren a Parlament elött, és forduljon be jobbra a Néprajzi Múzeum sarkánál a Szalay utcába.
A CBRE-t a Szalay és Honvéd utca sarkán álló, klasszikus stílusú Honvéd Center mögötti modern irodaházban találja. Villamossal: A 2 és 2A jelzésü villamos Szalay utcai megállójától irodánk egy sarokra található. Busszal: A 15-ös busz közvetlenül az irodaházunk elött áll meg a Honvéd utcában. A Ferihegyi repülőtérről: A reptérről Airport minibusszal vagy taxival jut el hozzánk a legkényelmesebben.
Ha taxival utazik, javasoljuk, hogy induláskor előre jelezze, hogy kötött árú reptéri transzfert kér. A CBRE tapasztalt és motivált szakértői átfogó ismeretekkel rendelkeznek a magyar ingatlanpiacról.


Kulcsszavak:
Piac, Fejlesztési tanácsadás, Telekvásárlás, Tanácsadás, Ingatlan, Eladás, Kutatás, Vásárlás, Bérbeadás, Értékbecslés, Projekt, Elemzés, Ipari Ingatlan, Szerződés, Logisztikai, Ügyfél, Átadás, Piaci Viszonyok, Visszabérlés, Ellis, Bérlőképviselet, Cbre, Piaci Trendek
Irodánkban beszélt nyelvek
Angol#Német#Magyar
Cbre a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Cbre

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

  1. Radnóti Miklós utca 29.
    1137  Budapest
  2. Ó Utca 35
    1065  Budapest
  3. Bajcsy-Zsilinszky Út 12
    1051  Budapest
  4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete