Carmen Salsa Dance Shool, Budapest

1 Vélemény
frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Salsa Tánciskola


Cégleírás
A tánc az emberi test beszéde, az önkifejezés egyik legjobb eszköze. Egyfajta sport, amelyben a test és a lélek egyaránt megerősödik. Nem csak látványos és szórakoztató, de feledteti a problémákat, felszabadítja a gátlásokat. Levezeti a feszültséget, jó hangulatot teremt, és pozitív életérzést alakít ki. Segít újratanulni az elveszőben lévő klasszikus szerepeket, kiemeli a nőiességet és a férfiasságot. A tánc maga az élet. Önbizalmat ad, érzelmeket közvetít, kapcsolatot teremt.
Jelen van a szerelemben, a munkában, a pihenésben. A tánc újjászületés és felfrissülés. A tánc életstílus. A Carmen Táncklub 1996-ban Budapesten alakult Papp Zoltán táncpedagógus, koreográfus vezetésével. A tánciskola kezdetben a standard és latin-amerikai klasszikus társastáncok oktatásával foglalkozott Budapesten és vidéken. A tanfolyamokat a kezdő szinttől a versenytáncos képzésig, különböző korosztályokban ? gyermek, ifjúsági, felnőtt ? indították.
2001-ben került be a tanfolyamok közé a salsa, amelynek nagy sikere volt, és van mind a mai napig. A táncklub és a salsa egyre nagyobb népszerűsége az oktatás bővítését eredményezte, így ma már a kezdőtől a mester szintig több csoport és több helyszín közül választhatnak a tanítványok. Az tánciskola kinevelte saját tanárait is, akik itthoni és külföldi továbbképzéseken mélyítik el tudásukat. A tanárokból és táncosokból alakult fellépő csapat nagy sikerrel vett részt több fesztiválon, hazai és külföldi versenyen, ezzel is gazdagítva a táncklub hírnevét. A Carmen Táncklub nyaranként tábort, ősztől-tavaszig pedig workshopokat, salsa-wellness hétvégéket, bulikat szervez, ahol a tanítványok bővíthetik tudásukat, és ismereteiket, illetve olyan programokon is részt vehetnek, amelyekre a tanfolyam keretén belül nincs lehetőségük (pl.: tánctörténet ismertetés, filmvetítések, akrobatikus elemek beépítése, izolációs technikák gyakorlása, lady style, lábtechnika, stb.).
Kulcsszavak:
Tánciskola, Táncoktatás, Hastánc, Mambo, Tánctanulás, Táncóra, Rendezvény, Kultúra, Zene, Tánc, DVD, Video, Buli, Salsa, Dance, Fellépés, Show, Táncművészet, CD, Magánóra, Blues, Rumba, Tangó, Jive, Swing, Samba, Bachata, Merengue, Fiesta, Szalagavatótánc, Argentin tangó, Carmen, Boogie woogie, Cha Cha Cha, Dalszöveg, Standard tánc, Kármen, Latin amerikai tánc, Rock n roll, Flamengo, Jó társaság, Kerigő, R n r
Carmen Salsa Dance Shool a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Carmen tánciskola

, több mint 2 évvel ezelőtt

Ide jártam salsázni tanulni és hát csak ajánlani tudom. A tanárok csúcsszuperek, az órák jó hangulatúak, pörgősek, és nem muszáj párba menni! A bérlet rendeszer is nagyon jó, bulik és táborok is vannak! Egy szóval szuper!
## tánc salsa carmen tánciskola
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Carmen Salsa Dance Shool részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Termékek és szolgáltatások

Salsa tanfolyamok Budapest több pontján Kubai salsa tanfolyamok Budapest több pontján kezdőtől az extra haladó szintig
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Arany J. 10.
  1051  Budapest
  (20) 326 7629
 2. Király Utca 19.
  1075  Budapest
  (20) 438 2545
 3. Teréz Krt. 55. Bank Dance Hall
  1061  Budapest
  (70) 519 6677
 4. ANDRÁSSY ÚT 27. (BEJÁRAT: HAJÓS UTCA 1.)
  1064  Budapest
  (70) 410 5000
 5. Paulay Ede Utca 41.
  1061  Budapest
  (1) 413 7643
 6. Paulay Ede U. 41
  1136  Budapest
  (20) 931 7013
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete