Canon Hungária Kft., Budapest

18 Vélemény
frissítve 2020.01.09.

Nyitvatartási idők

A nyitvatartási idők eltérhetnek
csütörtökCsZárva
péntekP24 órán át nyitva
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőHZárva
keddKZárva
szerdaSzeZárva
Zárva.
Nyitásig  13 h 36 min.
13 h 36 min

Leírás

Tevékenyésgi köreink: CANON irodatechnikai termékek, nyomtatók, számítógép perifériák, számológépek, fotó-video forgalmazása.


Cégleírás
A Canon Hungária és a partnercégek szakembereinek folyamatos képzését, naprakész ismereteinek kiemelt szinten tartását a Canon mint gyártó biztosítja. Így a magas színvonalon képzett szellemi tőke-innováció ügyfeleink hosszantartó megelégedettségét szavatolja a vásárolt Canon termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban. A Canon termékek megbízhatóságukkal és minőségükkel már több, mint fél évszázada világszerte széles elismerésben részesülnek, ezért bízunk abban, hogy Önt is az elégedett vásárlóink között tudhatjuk.
Kulcsszavak:
Irodatechnika, Másolás, Canon, Szkenner, Számológép, Scanner, Irodatechnikai berendezések, Irodatechnikai alkatrészek, Irodatechnikai cikk, Fénymásolás, Nyomtatástechnika, Képalkotás, Camera, Multimédia projektor, Szkennelés, Iktatás, Ocr, Telefon, Számítástechnika, Kamera, Digitális, Adatfeldolgozás, Hungária, Digitalizálás, Feldolgozás, Archiválás, Megoldások, Digitális fényképezogép, Dokumentum, Workflow, Objektív, Fényképezo, Számítógép periféria, Mikrofilm, Urlapfeldolgozás, Archiv, Beolvasás, Könyvdigitalizálás
Termékek
fényképezőgép, lapolvasó, másoló, nyomtató, videokamera
Canon Hungária Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Canon fényképezőgép

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nem vagyok megelégedve a Canon termékekkel. Tavaly vásároltam egy Canon fényképezőgépet, és alig egy hónap múlva vihettem a szervízbe, mivel eltört a lencséje. Végig a táskámban volt, szóval biztos voltam benne, hogy a garancia érvényben van és megcsinálják a terméket. Ehhez képest nagyon modortalanul és bunkón viselkedtek a szervízben és tudtomra adták, hogy a szervízdíjból akár egy új gépet is vehetek, szóval jobban járok ha nem csináltatom meg. Mondanom sem kell, azonnal otthagytam a szervizet, és a Sonynál vásároltam egy középkategóriás fényképezőgépet, ami a mai napig tökéletesen működik, és remélem, hogy még sokáig fog.
## szervíz# canon# fényképezőgép
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Canon

, több mint 2 évvel ezelőtt

Az én fényképezögépem a canoncsaládból származik!!Nagyn meg vagyok vele elgégedve!!Könnyü kezelni és nagyon éles,tiszta képeket csinál!!Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a márkát!
## foto# fényképezögép# elektonika
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Canon fényképező

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nekem két Canon gépem is van, mindegyikkel meg vagyok elégedve. Az elsőt, egy analóg tükörreflexeset még 94-ben vásároltam. Nagyon szerettem ezt a gépet, ezért is esett idén a választásom ugyanennek a márkának egy digitális tükörreflexes gépére. Nagyon jó gép ez is, és az analóg gépem objektívjei is hasznosíthatóak a digitális gépnél.
## fénykép# fényképezés# objektív# vaku
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

A Fényképező gép :)

, több mint 2 évvel ezelőtt

Ilyen márkájú digitális fényképezőgépem van és nagyon meg vagyok vele elégedve. Gyönyörű tiszta és éles képeket készít, és nagyon egyszerű a használata. Párszor már leejtettük, de ennek ellenére is tökéletesen működik. Strapadbró készülék.
## elektronika# canon# fényképezőgép
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

fényképezőgép

, több mint 2 évvel ezelőtt

A Canon fényképezőgépek magas szinvonaluknak köszönhetően kiválló minőségű képekkel örvendeztetnek meg engem, mint a fényképezőgép használóját. Imádom, nagyon jó befeketetésnek minősül a kettő éve vásárolt masinám. Kifogástalan működés, egyszerű kezelhetőség, éles képek, elfogadható ár: ez jellemzi leginkább a fényképezőgépemet.
## kikapcsolódás# fényképezés# képalkotás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Canon Hungária Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Záhony Utca 7.
  1031  Budapest
  (1) 236 1040
 2. Szentendrei Út 95
  1037  Budapest
  (70) 639 8444
 3. Vízimolnár u. 2-4.
  1031  Budapest
  (1) 242 1009
 4. Vizimolnár Utca 10.
  1031  Budapest
  (1) 242 2321
 5. Huszti Út 37.
  1031  Budapest
  (1) 350 1168
 6. Huszti Út 34
  1033  Budapest
  (20) 415 8756
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete