Business Process Consulting Zrt., Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

A Business Process Consulting Zrt 2001-ben alakult, innovatív informatikai fejlesztésekkel és üzleti intelligencia megoldásokkal foglalkozó magyar középvállalkozás. Cégünk, mint az üzleti intelligencia (BI) és vállalati teljesítménymenedzsment (CPM) szakértője vehette át az IBM 2011-es és 2012-es "Év Üzleti Partnere" elismerését. Az "IBM Cognos" kategóriában kaptuk meg a díjat, ezzel a címmel az IBM elismerte a Cognos termékek értékesítésével és a hozzá köthető szolgáltatások kivitelezésével kapcsolatos erőfeszítéseket, valamint jelezte a piac számára, hogy társaságunk rendkívüli szaktudással bír és jelenleg a legjobb hazai IBM Cognos szakértő. Számos jól képzett munkatársunk foglalkozik IBM Cognos BI, CPM, TM1, SPSS tanácsadással, illetve adattárház és ETL fejlesztéssel, összesen 31 nemzetközi IBM Cognos minősítést birtokolva, és ez a szám a rendszeres belső továbbképzés eredményeként folyamatosan növekszik.
Felkészült, 20 fős szoftverfejlesztő csapatunk Core rendszerek, valamint egyedi ügyviteli alkalmazások fejlesztésével foglalkozik a pénzügyi szféra számos szereplőjénél. A mérhető minőségi mutatókon túl, fontos számunkra, hogy az Ügyfeleink egy szavahihető, megbízható, korrekt partnert ismerjenek meg bennünk, akik tudnak és akarnak az Ügyfelek problémáival, feladataival azonosulni és azokra segítő, használható válaszokat adni. Csapatunk 12 nemzetközileg elismert Oracle, Sybase, Sun, Bosch Software Innovation, IRCA minősítéssel büszkélkedhet.
Cégünk hajtómotorja a folyamatos szakmai fejlődés, az innováció. Kollegáink rendszeres belső és külső képzések, nemzetközi vizsgák segítségével tarthatják karban piacképes tudásukat, egymást támogatva, motiválva proaktívan keresik a megoldást az ügyfelek problémáira.


Kulcsszavak:
Szoftverfejlesztés, Tanácsadás
Business Process Consulting Zrt. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Business Process Consulting Zrt.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Dévai Utca 26-28.Sz.;3. Emelet
  1134  Budapest
  (1) 351 1087
 2. Váci Út 19.
  1047  Budapest
  +44 7708 378542
 3. Váci Út 19
  1134  Budapest
  (1) 221 9705
 4. VISEGRÁDI U. 64.
  1133  Budapest
  (1) 236 06 46
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete