Budavár Tours, Budapest

5 Vélemények
Budavár Tours
Batthyány Tér 5-6., Vásárcsarnok első emeletén.
1011 Budapest - I. kerület
(1) 356 5656
(1) 356 8590
Repülőjegy foglalással kapcsolatban: repulojegy@budavartours.hu
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-09-068296
Adószám
10382972-2-41
Cégalapítás dátuma
23 nov. 1990

Leírás

Az elmúlt évtizedekben rengeteg tudásra, tapasztalatra tettünk szert. Ezt a munkánk során naponta kamatoztatjuk. Számunkra a Budavár Tours nem a munkahelyünket jelenti, hanem az életünket. Szeretjük, amit csinálunk! Utasaink felénk irányuló bizalma irodánk egyik mozgató rugója.

 1. Contact

Kulcsszavak:
Utazási iroda, Utazásszervezés, Utazásközvetítés, Körutazás, Egzotikus Utak, Tengerparti Nyaralás, Idegenvezetés, Csoportos Utak, Családi Üdülés, Külföldi Utak, Nyári Úti Cél Kínálat, Gyermek Utaztatás, Idegenforgalom
Budavár Tours a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Veres Laura

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Először utaztam a Budavár Tourszal és jó választás volt. Nagyon jó nyaralást szerveztek Ciprusra, minden jó volt, és az idegenvezető is kiváló. Bármikor telefonáltam mindig kedvesen és segítőkészen válaszoltak minden kérdésemre. Az utazást egy partnercégük javasolta.

egy becsapott utas

több, mint 6 hónappal ezelőtt

20 éve utazok különböző utazási irodákkal,jó, rossz tapasztalatokkal. Most az őszi szünetre a Budavár tours partner irodájánál találtam Marokkoba egy last minute utat. A repülő szombat este indult. Én pénteken telefonon érdeklődtem a Budavár tours -nál, hogy az általam választott hotelben van -e még hely. A telefon beszélgetést rögzitik! A válasz "igen" volt, de kérte a hölgy, hogy ne a partnernél fizessek be -amely 5 percre van tőlem- ,hanem mennyek a Budavár tours irodába. Elkérte a nevem és a telefonszámomat azzal, hogy este 7 óráig mehetek befizetni az utat. Ezutám én gyorsan kértem szabadságot a következő hétre és nekikezdtem a készülődésnek. Este fél 7 re értem az irodába ahol egy másik hölgy "foglalkozott" velem, aki közölte, hogy nincs a nevemre félretéve semmilyen foglalás, és különben is nincs már hely az általam választott hotelban. De ha akarok választhatok ugyan abban a kategoriában 100 ezerrel drágábban vagy egy alacsonyabb kategoriában egy olcsóbb utat. De se elnézést, se bocsi,se semmi. Itthon maradtunk megbántva. Spóroltunk 700 ezer Ft-ot. Az iroda elvesztett egy utast ÖRÖKRE.

Radosza Mihály
Budavár tours

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mi is utaztunk már a Budavár tours-sal, egy 1 hetes, repülős utat fizettünk be, ami tényleg nagyon jó kis nyaralás volt és nagyon örültünk, hogy eljuthattunk oda! Az irodában is nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, minden kérdésünkre szívesen válaszoltak, ezért külön köszönet!!! Az árakat viszont egy kicsit sokallom, bár ha valaki a minőségre megy, akkor nagyon is megéri árát! Szerintem még fogunk a budavár tours-sal utazni, ha megtehetjük! Nagyon köszönjük a remek utazást és a sok segítséget! :)
## utazás# iroda# budavár tours
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Szavériné Pásztor Éva
Budavár Tours

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A Budavár Tours utazási iroda igazán kellemes iroda, szolgálatkész alkalmazottakkal és elég jó árfekvésű utakkal. Elég népszerű is az utasok körében, mutatja ezt a rendkívüli kihasználtság.
## utazás# iroda# társasút
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Spiller Szilvia
Budavár tours

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Általában jo ajánlataik vannak, nem a legdrágább utazási iroda. Egyszer viszont sajnos lemaradtam az egyik utjukról amit befoglaltam, és utana telefonáltak pár nappal, hogy sajnos nincs már helyük rá.
## utazás# kényelem# napfény
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Budavár Tours részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. BEM RAKPART 32.
  1027  Budapest
 2. FAZEKAS U. 27.
  1027  Budapest
 3. Kacsa U. 15-23.
  1027  Budapest
 4. Fazekas U. 29-31.
  1027  Budapest
 5. Kacsa U.1.
  1027  Budapest
 6. FŐ UTCA 75.
  1027  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete