Budapesti Kertimag Vetőmag Kereskedelmi Zrt.

Leírás

Budapesti Kertimag Vetőmag-kereskedelmi Részvénytársaság 1993-ban történt alapítása óta napjainkra Magyarország egyik legnagyobb tasakos vetőmag-nagykereskedelmi társaságává növekedett. Az alaptevékenységet adó hobby tasakos, házikerti zöldség és virág vetőmag kiszerelést és értékesítést az elmúlt évek folyamán a termeltetés szélesítésével és fajtanemesítéssel egészítette ki. 2000.
óta új telephelyen (1186 Budapest, Besence u. 7/a.), Pestszentlőrincen, az M-5 autópálya mellett, kibővített gépparkkal működik a csomagolóüzem és a Vevőszolgálati Iroda.
A jelenlegi üzemi kapacitás lehetőséget teremt bérmunka vállalására is. A vetőmagvak minősége, csíramegőrző kiszerelése 1/30 grammtól 5 kg-os méretig történik.


Cégleírás
Az értékesítés meghatározó iránya a magyarországi szakbolt-hálózat, ahol a termékeket megbízható minőségük, széles fajtaválasztékuk és mérsékelt áruk teszik kedveltté. A forgalmazás másik csatornája az áruház-láncok szezonális kertészeti termék értékesítése. Erre a piacra döntően saját márkás, speciális kívánalmaknak megfelelő csomagolásban történik a szállítás. Társaságunk a Magyarországon meghatározó zöldségnövények közül az étkezési paprika, uborka, bab nemesítésében kezdett eredményes értékesítést alapozó saját fajta-előállítást. Eredményeinkről az újdonságok, specialitások címszó alatt található bővebb információ.
A termékkínálatot zöldség- és virágfajták több mint 300 fajtája adja. A vetőmag-választékot gyógy- és fűszernövények, alapvető takarmány-növények, fűmag-keverékek egészítik ki. A csomagolt termékeket saját tehergépkocsi-park juttatja el a szerződéses partnerekhez, megrendelőkhöz. A konkrét igények teljesítésén túl a vevőkkel való kapcsolattartást kereskedelmi munkatársak személyes szerviz-szolgáltatása biztosítja.
A megváltozó zöldség- és dísznövény termelési szokások, az ipari jellegűvé váló mezőgazdasági termelés visszaszorítja a hagyományos kiskerti termesztést. Megszűnnek a házikertek veteményeskertjei, eltűnnek a saját portékájukat kínáló falusi és városszéli kistermelők.
Kulcsszavak:
Szárazbab, Vetőmag, Gabonafélék, Virágmagok, Pázsit, Zöldség, Fűszer, Takarmánynövények, Csíramegőrző tasakok, Gabonafélék vetőmagja, Gazdasági növények, Gyógynövény vetőmag, Hobbykertészet, Vadszázszorszép, Virágkertészek, Virágmag keverékek, Árutermelő virágkertészek, Étkezési paprika
Budapesti Kertimag Vetőmag Kereskedelmi Zrt. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Budapesti Kertimag Vetőmag Kereskedelmi Zrt.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Méta Utca 31
  1194  Budapest
  (1) 282 6968
 2. Üllői Út 427
  1181  Budapest
 3. Balassa Bálint Utca 2-10
  1183  Budapest
 4. Üllői Út 639
  1182  Budapest
  (1) 291 6354
 5. Hrivnák Pál Utca 72
  1237  Budapest
  (1) 284 7795
 6. Túri István Út 1.
  1238  Budapest
  (1) 289 3100
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete