Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft.

8 Vélemény
Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft.
Angyalföldi út 5/B.
1133 Budapest - XIII. Kerület
(1) 478 5000
(1) 452 0005
(1) 342 0775
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. - t, amely megalakulása óta a Magyar Parkolási Szövetség tagja, 1999-ben hozta létre a Fővárosi Önkormányzat, a Budapest IX. kerület Ferencváros Önkormányzat és a Budapest XIII. kerületi Önkormányzat.

 1. Contact
 2. Impressum

Cégleírás
Működését 1999. december 6- án kezdte meg. Jelenleg a tulajdonos önkormányzatok területén 13 409 parkolóhelyet üzemeltet 476 db parkoló automatával. A cég saját alkalmazottaival végzi a parkolójegyek ellenőrzését, üzemelteti a parkoló automatákat, begyűjti a bedobott érméket és a parkoló autók részére két ügyfélszolgálati irodát működtet.
Itt kérhetnek információt, vásárolhatják meg a parkolókártyát, panaszaikkal, kérdéseikkel és észrevételeikkel élhetnek. Elmondható, hogy üzemelési területünkön a parkolás szabályozás bevezetése elérte alapvető célját. Bár fizetni kell a parkolásért, a város belső részéből kifelé haladva csökkenő díjat óránként, de a főútvonalon napközben is találni szabad parkolóhelyet, a mellékútvonalakon pedig az ott lakók egész nap meg tudnak állni saját lakásuk közelében.
Rendezettebb lett a város, kevesebb autó szennyezi a levegőt a belső kerületek utcáin, csökkent a szabálytalan helyen várakozó autók száma. A Fővárosi Önkormányzat a pesti alsó rakparton, a Margithídtól északra és a Szabadság híd alatti területen, összesen több mint száz ingyenes parkolóhelyet biztosít azok számára, akik hosszabb ideig kívánnak autójukkal várakozni, vagy nem szeretnének gépkocsival közlekedni a város belső utcáin. Egy kis sétával és a tömegközlekedési járművek igénybevételével innen is elérhetik úti céljukat.
Kulcsszavak:
Parkolás, Oktatás, Önkormányzat, Településfejlesztés, Kultúra, Közigazgatás, Pályázat, Polgármesteri Hivatal, Közszolgáltatás, Szociális ellátás, Közmuvelodés, Mobilparkolás, Díj, Zóna, Alapú, Parkolási, Parkolástechnika, Egyenlegfeltöltés, Perc, Fizessen, Közterületi parkolás üzemeltetés, Mobilfizetés, Mobillal, Zónaszám, Éme
Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Megőrült computerek?

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

2010. szeptember 23: e-mail, amiben kérem, hogy közöljék a bankszámla számukat, és a bírság összegét, mert a mikulás csomag elveszett. 2010. október 4. Ajánlott levél Rusznák Imre igazgatónak, idézve az e-mailt. Hatezres csekk jön, arra befizetem az eredeti, kb.2100 forintos összeget, ÉS Ajánlott levél Fazekas Attilának és Rusznák igazgatónak, hogy állítsák le a computereket. Nemrég újabb hatezres csekk érkezett. Következtetés: 1. A levelek olvasatlanul mennek a kukába. 2. E cégnél a tisztességes ügyfelet(is)lesz........ 3. Nem értenek hozzá, nem tudják leállítani.
## bírság?tisztességes ügyfél
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Ez,Hogy lehett?

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Valahol Budapesten parkóltam,Automata sehol a láthatáron,utolagosan kiderült be van nölve gazzal,Büntetés sehol, kb két honapal késöbb egy Angol cégtöl kapok egy levelett, kérem fizesen 53? mert nem fiztet a parkolásért. Mi közze van egy Angol cégnek ezzekhez adatoknak? Azota állandoan zaklatnak telefonon és levélben,hogy nyertem! Kérem hol az adat védelem? Nem elég,hogy 53? fizesek de még a cimemet is aladták! Danke Schön!

Érdeklődés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Milyen cégről. Szerintem az cég, amely szolgáltat vagy ad valamit az ügyfél pénzéért, ti mit adtok, azt az utcarészt ahol megállok az autóval, amiért sulyadót fizetek, kötelezőt fizetek, a benzin árában jövedéki adót fizetek? Amig bemegyek a bankba ügyet intézni összetörik a kocsimat a parkolóőr meg csak nézi, ill. azt ellenőrzi, hogy van-e az összetört kocsin érvényes parkolójegy. De már nem sokáig tehetitek, leáldozott a napotok, vége a betyárvilágnak.
## szolgáltatás# parkolás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Bírság

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Na persze a havat azt nem tudták ellapátolni, de amint elolvadt a hó, azonnal megbüntették azt ott ragadt autókat. És direkt figyelik, ki hagyja ott az autóját, mert épp nincs aprópénze, ha váltani megy máris büntetik, és semmi időt nem adnak. Nem tettek ezek semmit a parkolásért, csak beszedik a pénzt, még vonalakat sem festettek, hogy rendesen lehessen parkolni. Általában a szolgáltató ad valamit a fizetését cserébe, itt mit is adnak?

Létező-e a cég?

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az irm.hu oldalon a cég nem található, így nem ellenőrizhető, hogy a számlaszám valós-e. Az irm.hu azt írja, ilyen nevű cég nincs a cégnyilvántartásban!!!!!!!!!

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Dévai Utca 26-28.
  1134  Budapest
 2. Hegedűs Gyula Utca 57
  1133  Budapest
 3. Esztergomi Út 44-46.
  1138  Budapest
 4. Váci Út 110.
  1133  Budapest
 5. Róbert Károly Körút 61-65.
  1134  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete