Budapest Xi. Kerület Fővárosi Kerület Önkormányzata

Budapest Xi. Kerület Fővárosi Kerület Önkormányzata
Bocskai Út 39-41
1113 Budapest - XI. Kerület, Újbuda
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Köztudott, hogy Újbuda a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő kerülete. Számos hír tudósítja hetente az írott és elektronikus médiában Budapest és az ország lakosságát az itt tapasztalható fejlődésről a tömbrehabilitáció eredményeiről, Újbuda kulturális életéről, az egykor szegényes, lenézett terület értékének rohamos emelkedéséről, mely a rendszerváltás óta eltelt időszak tudatos önkormányzati munkájának, az erre kedvezően reagáló beruházói kedvnek, és nem utolsósorban az itt élő lakosságnak, az itt megtelepült vállalkozásoknak köszönhető.


Cégleírás
Fontosnak tartom, hogy a főváros XI. kerülete az interneten, a harmadik évezred elején viharos sebességgel tért hódító információs felületen szereplőként megjelenjen. Örömmel mutatjuk be kerületünket, folyamatosan bővülő oldalszámon és tartalommal. Az érdeklődő internetezőknek lehetővé tesszük Újbuda történetének, értékeinek, kultúrájának, napi eseményeinek megismerését éppúgy, ahogyan igyekszünk segítséget nyújtani hivtalos ügyeik intézéséhez a Polgármesteri Hivatal fontosabb adatainak közreadásával, továbbá rendszeres tájékoztatást adunk az Önkormányzat tevékenységéről is.
Kulcsszavak:
Önkormányzat, Polgármesteri Hivatal, Pályázat, Okmányiroda, Közigazgatás, Ügyintézés, Ügyfélszolgálat, Támogatások, Ügyfélkapu, Polgármesteri Hivatala, Önkormányzata, Főváros Önkormányzata, Képviselő-Testületi Ülések
Budapest Xi. Kerület Fővárosi Kerület Önkormányzata a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Budapest Xi. Kerület Fővárosi Kerület Önkormányzata

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. BOCSKAI U. 39-41.
  1113  Budapest
 2. Bocskai Út 39/41
  1113  Budapest
 3. Daróci U. 4
  1117  Budapest
 4. Lónyay U. 22.
  1093  Budapest
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete