Budapest Média Centrum

frissítve 2018. május 15.

Leírás

NYÁRI MÉDIAKÉPZÉS FIATALOKNAK (6-18 éves korig) A Budapest Média Centrum a legjobb külföldi médiaképzést hozza el Magyarországra. Kizárólag nálunk nyílik lehetőség a fiatalok számára, hogy hasonlóan magas színvonalon, és vidám hangulatban sajátítsák el a filmes- és televíziós világ, elméleti- és gyakorlati alapjait. Iskolánk célja, hogy azt a nyugatias szemléletet közvetítse a gyerekek felé, amellyel közönségorientált, és sikeres médiaalkotások születhetnek.
A céltudatos, fiatal színészek és médiakészítők számára, a Budapest Média Centrum a lehető legjobb választás, hiszen a diákok maguk írják, rendezik, és vágják a saját munkáikat. A hathetes program során a tanulók hetente egy filmet, vagy televíziós anyagot készítenek, így a kurzus végeztével hat sajátkészítésű médiaanyaghoz jutnak hozzá egy DVD lemezen, ami nélkülözhetetlen számukra a szakmában való további boldoguláshoz.
A kis csoportokban történő munka, a folyamatos gyakorlati feladat


Cégleírás
A Budapest Média Centrum azon a filozófián alapszik, miszerint a leghatékonyabban tanulni csakis úgy lehet, ha a diákok ?csinálják? is a szakmát, nem csak beszélnek róla. Ezt az intenzív, és gyakorlatorientált képzést kizárólag nálunk kínáljuk diákjainknak. A Budapest Média Centrum kurzusai nem kívánnak előzetes ismereteket a fiataloktól, hiszen képzési formánk értelmében, mindenki a saját szintjéről léphet tovább. Mi megteszünk mindent, hogy a gyerekek kreatív képességei megmérettessenek, és a maximumot hozzuk ki belőlük. Úgy gondoljuk, a leghatékonyabb módja annak, hogy mestereivé váljanak a kiválasztott szakmának, ha már az első naptól elkezdik a saját munkáik készítését a gyakorlati foglalkozások során.
Így az eredmény már az első hét során kézzel foghatóvá válik, hiszen a diákok nem csak megértik, de tapasztalatot is szereznek a választott szakirány minden aspektusáról. Ennek köszönhetően rugalmassá, és széles látókörűvé válnak, amely tulajdonságokkal csak a szakma legjobbjai rendelkeznek. A filmes és televíziós szakmában az együttműködés, a hatékony közös munka a siker alapja, ezért a diákok életkoruk szerint csoportokra osztva, rotációs rendszerben dolgoznak. A csakis ezzel a módszerrel megszerezhető képességek olyan előnnyel indítják el diákjainkat az életben, amellyel hatékonyabban boldogulhatnak, ha színészként, műsorvezetőként, vagy riporterként, rendezőként, operatőrként, vágóként kívánnak elhelyezkedni a jövőben.
?6 hét, 6 film!? ? A gyakorlat teszi a mestert! A Budapest Média Centrum, a filmes- és televíziós háttérmunka minden irányára kiterjedő tudást biztosít. Az intenzív tanulás során a diákok megismerhetik a rendezés, az operatőrködés, a vágás, a világítás, valamint a forgatókönyvírás szakmai alapjait, amit egyből a gyakorlatban is kamatoztathatnak. Ebből adódóan mindnyájan hat-hat filmet készíthetnek a kurzus során, amelyeket ők írnak, rendeznek, vágnak, és vesznek fel.
Kulcsszavak:
Fotó, Kamera, Portfolió, Rendező, Celeb, Krán, Gyártásvezető, Objektív, Forgatókönyv, DVD, TV, Film, Oktatás, Iskola, Szórakozás, Általános iskola, Nyaralás, Gyerek, Pihenés, Gimnázium, Középiskola, Média, Online, Buli, Tábor, Kikapcsolódás, Mozi, Daru, Verseny, Kismama, Karrier, Ifjúsági, Csillag, Rendezés, Gyerekek, Hír, Filmkészítés, Színész, Total, Ifjúság, Kurzus, Legjobb, Tévé, Sztár, Gyakorlat, Szabadság, Fiatal, Műsorvezetés, Öröm, Csapó, Nagymama, Cél, Műsorvezető, Operatőr, Szülő, Plan, Kisgyerek, Tehetség, Stáb, Szülők, Anyuka, Gyerek program, Közeli, Vidámság, Csillogás, Filmfesztivál, Híres, Híresség, Ismert, Makro, Média oktatás, Riporter, Apuka, Canon 5d, Filmiskola, Filmképzés, Filmkészítő, Filmszalag, Filmszínész, Kameraman, Kistotál, Legszebb, Médiaiskola, Médiakészítő, Médiaszereplő, Nagypapa, Nagytotál, Nyári tábor média film gyerek 2010, Premier plán, Red kamera, Szekund, Szuperközeli, Tehetséges, Teleobjektív, Webfest, Webfesztivál
Budapest Média Centrum a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Budapest Média Centrum

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Szent István Park 22
  1137  Budapest
  (1) 320 1429
 2. Normafa Hotel, Eötvös út 52-54.
  1121  Budapest
  (1) 457 0090
 3. Hegedús Gyula Utca 28.
  1136  Budapest
  (70) 360 9238
 4. VISEGRÁDI UTCA
  1132  Budapest
 5. Pannónia Utca 30
  1136  Budapest
  (1) 363 3777
 6. Pannónia Utca 21.
  1136  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete