Budapest Bank Zrt. - Nyugati Fiók

Budapest Bank Zrt. - Nyugati Fiók
NYUGATI TÉR. 4
1132 Budapest
(1) 477 7777
(1) 288 4020
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Budapest Bank Zrt. - Nyugati Fiók honlapja

Budapest Bank üzleti tevékenységének alapja az anyavállalata, a GE etikai kódexe. Ez az értékrend előírja az üzleti tevékenységünkre vonatkozó jogszabályok betartását, az őszinte, tisztességes, megbízható és etikus magatartást. Meggyőződésünk, hogy csak egyetlen olyan siker van, amellyel megőrizhetjük tekintélyünket, megszolgálhatjuk ügyfeleink bizalmát, ez pedig az etikus magatartással elért siker. Ennek érdekében munkatársaink mindent megtesznek azért, hogy megfeleljenek a legszigorúbb elvárásoknak az etikus üzleti magatartás területén. GE értékrendjének és filozófiájának szellemében fontosnak tartjuk, hogy aktív részesévé váljunk a civil társadalom életének.

 1. Forintosítás és elszámolás
 2. Karrier

Cégleírás
A Budapest Bank-csoport vezetői és munkatársai napi munkájuk során folyamatosan szem előtt tartják az alábbi értékeket: Egyenesség: Akár ügyfeleinkről, vagy feladatainkról, akár céljainkról van szó, mindig az egyenes utat és megoldást választjuk. Szolgáltatásaink nyújtása során érthető, őszinte és lényegre törő kommunikációra törekszünk. Egyszerűsítés: Az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatások kapcsán a világos és egyszerű módszereket részesítjük előnyben. Törekszünk a gyors és könnyen igénybe vehető szolgáltatások kialakítására, kerüljük a felesleges adminisztrációval járó bürokratikus ügyintézést.
Átláthatóság: Ajánlatainkat és javaslatainkat átláthatóvá, ellenőrizhetővé tesszük. Ügyfélközpontúság: Szolgáltatásaink kialakítása és az ügyfélkiszolgálás során kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink pénzügyi igényeire és velünk szemben megfogalmazott elvárásaira. Értéknyújtás: Ügyfélkiszolgálásunk során a hosszú távú, valódi értéket nyújtó pénzügyi megoldásokat részesítjük előnyben.
Nyitottak vagyunk az innovatív elképzelésekre, ugyanakkor biztonságot adó tudatossággal és felelősségteljesen működünk ügyfeleink, a közösség, munkatársaink és a társadalom érdekében. A Budapest Bank a lakossági ügyfelek kiszolgálásán túl a kis- és közepes vállalkozásoknak (kkv-knak) nyújt teljes körű banki szolgáltatásokat. Nyitvatartás: H: 8-17, K-CS: 8-16, P: 8-15
Kulcsszavak:
Bank
Termékek
Arany Hitelkártya, Bankkártya
Szolgáltatások
Internetbank, Mobilbank, Kölcsönök, Számlavezetés, Befektetési tanácsadás
Budapest Bank Zrt. - Nyugati Fiók a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Budapest Bank Zrt. - Nyugati Fiók

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések
Facebook
Twitter

Üzletek a közelben

 1. Báthori U. 1.
  1054  Budapest
 2. Andrássy Út 12.
  1061  Budapest
 3. Margit Krt. 8.
  1027  Budapest
 4. Rákóczi Út 42.
  1072  Budapest
 5. Lajos Utca 30
  1023  Budapest
Az összes Budapest Bank kirendeltsége Budapest településen