Budai Egészségközpont Kft., Budapest

3 Vélemény
Budai Egészségközpont Kft.
Nagy Jenő U. 8
1126 Budapest - XII. Kerület, Hegyvidék
Ellenőrzött adatok, Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

szerdaSze
8:00 – 20:00
csütörtökCs
8:00 – 20:00
péntekP
8:00 – 20:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
8:00 – 20:00
keddK**
8:00 – 20:00
Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója, befolyásolhatja a nyitvatartási időt
Nyitva.
Zárásig  11 h 48 min.
11 h 48 min

Leírás

A Budai Egeszsegkozpont a fovaros meghatarozo maganegeszsegugyi intezmenye, mely teljes koru, szemelyre szabott szolgaltatasait megbizhato, hiteles partnerkent nyujtja ugyfelei szamara. Tobb mint 150 elismert szakorvos, mintegy 45 szakteruleten varja pacienseit, csaladias es elegans kornyezetben. Munkajukat kepzett szemelyzet es vilagszinvonalu orvosdiagnosztikai muszerpark segiti. A Budai Egeszsegkozpont szakkorhazakent mukodik az Orszagos Gerincgyogyaszati Kozpont, Magyarorszag egyetlen olyan korhaza, amely a gerincbetegsegek diagnosztikajanak es kezelesenek szinte teljes spektrumat atfogja. Tevekenysege kulfoldon is ismert es elismert, tobbek kozott a Nemzetkozi Labdarugo Szovetseg Kivalo Gyogyaszati Kozpontok (FIFA Medical Centres of Excellence) halozatanak akkreditalt tagja.

 1. About
 2. Contact
 3. English
 4. Gyik
 5. Magyar
 6. Minőségpolitika
 7. Munkatársaink
 8. News
 9. Prices

Kulcsszavak:
Gyógytorna, Belgyógyászat, Belgyógyász, Gasztroenterológia, Gyógytornász, Nephrológia, Foglalkozás egészségügyi ellátás, Infektológia, Sebészet, Kardiológia, Urológia, Reumatológia, Nőgyógyászat, Fizioterápia, Fül-orr-gégészet, Diabetológia, Kardiológus, Dietetikus, Immunológia, Traumatológia, Endokrinológus, Diabetológus, Idegsebészet, Osteoporosis, Szemészet, Bőrgyógyászat, Szakrendelés, Neurológus, Proktológia, Endoszkópia, Érsebész, Szívsebészet, Nőgyógyász, Onkológia, Érsebészet, Endokrinológia, Kézsebészet, Ortopédia, Gyermekgyógyászat, Fogászat, Egészség, Fogász, Rendelő, Rendelés, Betegség, Pszichológia, Plasztikai sebészet, Bőrgyógyász, Budai, Betegápolás, Egészségközpont, Neurológia, Járóbeteg ellátás, Urológus, Radiológia, Gyermekpszichológia, Aneszteziológia, Laboratóriumi vizsgálat, Pulmonológia, Onkológus, Reflexmasszázs, Dietetikai tanácsadás, Infúziós terápia, Nephrológus, Infektológus, Memória ambulancia, Sportsebészet, Gyermekradiológia, Kézsebész, Neurofiziológia
Szolgáltatási helyek
Budapest, XII. kerület
Budai Egészségközpont Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

lelet késés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az allergológia leletem elkészítéséhez a megbeszélt egy hét sem volt elég!Ez jelentősen hátráltatott a betegségem felkutatásában.

köszönjük

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

2010.máj.4.énProf.Dr.Dzsinich Csabánál jártam Férjem betegségével kapcsolatban.Csak annyit tudok,hogy KÖSZÖNÖM.Köszönöm az Emberi hozzáállásukat kedvességüket.Köszönöm,hogy fogadtak,és hogy gondjainkkal fordulhatunk Önökhöz.Minden dolgozónak sok sikerk kivánpk munkájukhoz.Mégegyszer KÖSZÖNÖM!Kun Zoltánné.

Budai Egészségközpont

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A munkahelyem sajnos szerződést kötött velük, hogy évente megvizsgálják a dolgozókat. Eddig kétszer voltam náluk.Tapasztalataim: arrogáns orvosok, nagyképű lekezelő viselkedés, emberek semmibe vevése. Jobbkézen mérnek vérnyomást, úgy hogy lóg a karom és a vizsgáló asztalon kuporgok. A vizsgált adatokról nem tájékoztatnak (lehet, hogy nem is jegyzik).Mindenesetre szép pénzt kapnak minden egyes "vizsgálat" után, és ezzel le is van tudva részükről az ügy. Jó üzlet ez nekik, csak éppen a "vizsgált " embereknek kész tortúra az egész, egy teljesen felesleges dolog.

Írjon véleményt a(z) Budai Egészségközpont Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Termékek és szolgáltatások

menedzserszűrés Szűrővizsgálati protokolljainkat a magyar és a nemzetközi ajánlások figyelembe vételével, a Budai Egészségközpont 8 éves szűrővizsgálati tapasztalata alapján állítottuk össze és folyamatosan fejlesztjük. 72000 HUF
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Alkotás u. 53.
  1011  Budapest
 2. Hertelendy Utca 13.
  1126  Budapest
 3. Táltos Utca 15.
  1123  Budapest
 4. TÁLTOS U. 15/B
  1123  Budapest
 5. Hegyalja út 100.
  1112  Budapest
 6. Istenhegyi Út 31
  1125  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete