Bron-y-Aur Kft., Külföldi Oktatásszervező Központ, Budapest

frissítve 2020.01.10.

Nyitvatartási idők

A nyitvatartási idők eltérhetnek
péntekPZárva
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
10:00 – 16:00
keddK
10:00 – 16:00
szerdaSze
10:00 – 16:00
csütörtökCs
10:00 – 17:00
Zárva.
Nyitásig  2 nap 21 h 45 min.
2 nap 21 h 45 min

Leírás

Irodánk több mint 20 éve külföldi oktatás szervezésére szakosodott, a legrégebben működő, nagy tapasztalatokkal és jól kiépített nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező iroda. Honlapunk anyagának összeállításánál fontos szempont volt, hogy Önöknek/Nektek a legszélesebb választékot biztosítsuk nemzetközi partnereink segítségével. Ajánlataink között található nagyon kedvező árban lévő iskola/kurzus és a drágább tanfolyamokat szervező oktatási intézmény egyaránt azért, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.


Cégleírás
KÖZÉPISKOLAI TANÉV ÁLLAMI ISKOLÁKBAN Állami Középiskolai Tanév (vagy szemeszter) programjainkat nyelvi előképzettséggel rendelkező 14-19 év közötti diákoknak ajánljuk. Ha kalandvágyó vagy, érdekelnek más népek szokásai, hagyományai és szeretnél folyékonyan beszélni egy vagy több idegen nyelvet, és úgy érzed, hogy be tudnál illeszkedni egy új családba és iskolába, akkor ezt a programot neked találták ki. IRODÁNK, A BRON-Y-AUR KÜLFÖLDI TOVÁBBTANULÁSI KÖZPONT: Magyarországon az elsők között kezdtük el e program népszerűsítését és szervezését. Minden egyes országban az általunk legjobbnak tartott helyi szervezettel dolgozunk együtt. A minőség a legfontosabb szempontunk és nem a kizárólagosság. KIKNEK AJÁNLJUK AZ ÁLLAMI ISKOLAI PROGRAMOT? A lehetőség valamennyi magyar középiskolás részére adott, akik az alábbiakban felsorolt feltételeknek megfelelnek: 1. Életkor A jelentkezőknek a program kezdetének első napjáig be kell töltenie a 15, illetve annak végéig nem töltheti be a 19.
életévét. Bizonyos területeken az alsó korhatár 16. év. 2. Tanulmányi eredmény A jelentkező tanulmányi átlageredménye nem lehet rosszabb közepesnél, de a jó átlageredmény a javasolt. 3.
Nyelvtudás A jelentkezőknek gyenge középfokú nyelvtudás ajánlott, melyet teszt, illetve meghallgatás útján mérünk fel. 4. Nyitottság és alkalmazkodó képesség az új környezet iránt A jelentkezőnek el kell tudni szakadnia az itthon megszokott környezetétől, és be kell illeszkedni az újba úgy, hogy az elvárásoknak ô is megfeleljen. ELHELYEZÉS GONDOSAN VÁLOGATOTT BEFOGADÓ CSALÁDNÁL A kitöltött részletes, fényképes jelentkezési lapodat képviselőink áttanulmányozzák, majd különböző családoknak mutatják be, akik közül valamelyik kiválaszt majd. Minden családnak szigorú szempontoknak kell megfelelni, hogy nemzetközi diákokat fogadhassanak, majd pályázniuk kell. A helyi képviselők a pályázatok alapján meglátogatják a családot, és minden családtaggal elbeszélgetnek.
Kulcsszavak:
Utazási iroda
Bron-y-Aur Kft., Külföldi Oktatásszervező Központ a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Bron-y-Aur Kft., Külföldi Oktatásszervező Központ

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. BAROSS UTCA 3.
  1082  Budapest
  1/483-2960
 2. Múzeum Utca 17
  1088  Budapest
  (1) 460 0575
 3. Magyar Utca 52.
  1053  Budapest
  (1) 267 2480
 4. Üllői Út 14.
  1085  Budapest
  (1) 317 3000
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete