Brendon Gyermekáruház - Budapest

Cím:
Váci út 168.
Irányítószám/Település:
1138 Budapest - XIII. KER.
Telefon:
(1) 329 9704
Telefon:
(1) 349 7520
Telefon:
(1) 320 8872
Fax:
Fax:
(1) 320 8872
Weboldal:
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Üzleteinkben teljes kínálat található kismama- és babaruhákból, cipőkből, ágyneműkből, bébijátékokból, bébiételekből, babaápolási és babagondozási termékekből.

Gazdasági információk

Adószám
10857690-2-41
TEÁOR kód
4719 - Iparcikk jellegű bolti vegyes kiskereskedelem

Vélemények

Pottty82
1 Csillagok

Brendon

, 2013. május 17.

Azt szeretném megtudni, hogyha fennt van a weblapjukon egy termékük és mellé felhívom az információs vonalukat és megkérdezem, hogy melyik áruházukban van az adott termék és közlik hogy nyugodtan menjek biztosan van a Váci útiban, majd kikocsikázok, telefonálok, kifizetem a parkolódíjat gázolajat és ott közlik, hogy hát bocsi tévedtek. Emellett a boltnak természetesen nincs közvetlen telefonszáma, hogy esetleg talán az eladótól is meg lehetne kérdezni hogy biztosan van -e? Hétvégén csak személyesen lehet elérni az áruházakat, persze üzletpolitikának jó, hogy ki kelljen menni és akkor majd biztosan vásárol az ember. Hát ez most nem jött be, Otthagytam volna egy három számjegyű összeget, meg még késöbb is a további babacuccokra legalább kétszerannyit. Igy most annyit értek el a remek politikájukkal, hogy egy kanyiló vasat nem fogok elkölteni maguknál! További üzleti sikereket!
Címkék: #üzletpolitika 0Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

drága
1 Csillagok

ócskaság olcsón

2012. július 2.

Valóban nagyon drága a Brendon. A saját márkás Touragoo termékekik tényleg olcsók viszont kínai gagyik. Sajnos belefutottunk egy babakocsiba, olcsón vettünk ócskaságot. Senkinek sem ajánlom.

Edit Szalai
1 Csillagok

Brendon áruházak segítőkészsége :(

, 2011. május 11.

Sajnos a Brendonban vásárolt Bébé Confort streety plus márkájú babakocsi ami mellesleg nem volt olcsó gumiabroncsa a használatból adódóan tönkrement ,többszöri e-mail váltás és telefonálgatás ellenére nem voltak hajlandóak segíteni .A papírokra hivatkozva mivel a garancia lejárta után nem őriztem meg őket. Az új kereket nem ingyen kívántam tőlük.A válasz az volt,hogy nem kötelező náluk vásárolni.Ez a hozzá állás egy nagy áruházlánctól rangon aluli óvva intek mindenkit ,hogy bár mit is vásároljon az áruháztól .röviden elkopott az egyik kerék ezért eldobhatom a több mint 100.000ft-os babakocsimat
Címkék: #nem segítettekErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Csilien
3 Csillagok

árak

2010. február 14.

fantasztikus a választékuk,csak az árak elképesztőek.Ilyen drágán sehol nem árulnak baba holmikat.Szóval az árakban verhetetlenek.

Ludescher Csaba
1 Csillagok

csalódott vásárló

, 2009. december 17.

Párszor volt szerencsém hióozzájuk is betérni, az Őszintét megvalva igen csalódottan távoztam az üzletükből. Nagyon nem szimpatikus a cég.. Irreálisan magasak az áraik, nem értem meg, hogy miért a kisgyermekes szülőkön akarnak meggazdagodni?! Úgyis megveszi az anyuka, mert "kell" alapon értékesítenek. Pedig jóval olcsóbban is be lehet szerezni és lehet még jobb minőségben is. A minőségük se nagy szám, ugyanezt máshol is megkapom, csak más néven.. Viszont az eladók segítőkészek, kedvesek, és őszínték - ami a legfontosabb. Tőlük kapott információk alapján döntöttem, hogy inkább máshol szerzem be azt ami szükséges számunkra.
Címkék: ## brendon# baba kellékek# baba ruhaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

helymimi
3 Csillagok

brendon

, 2009. december 16.

Újsághoz kapott kuponnal vitt be az első utam egy Brendon boltba. Hatalmas áruválaszték, jó minőség és kissé magas árak vártak. Ezeknek a kuponoknak köszönhetően sok jó dolgot sikerült elérhető áron megvásárolni. Mióta nagyobbak a gyerekek, már csak cipőt vásárolni nézünk be.

Tüske Éva
5 Csillagok

Meglepö

, 2009. december 11.

Nekem egy ismerösöm szolt az áruházrol.Bementem ,gondoltam körül nézek.És amit láttam nagyon tetszett.Rengeteg áru választék,ruha,textilek,babkocsi,babaápolási kellékek stb.Nagyon szép maga a környezet is és a termékek is.Szeretek ide járni mikor megtehetem,mivel kislányomnak a legjobb minöséget keresem és itt megtaláltam.

koppány Csilla
4 Csillagok

vélemény

, 2009. december 10.

tény, nem olcsó üzlet, de nagyon jó! :)
Címkék: ## jó# nem olcsóErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Ágnes
5 Csillagok

Brendon

2009. július 21.

Sziasztok! Én csak azért mentem be, mert a Dm-ben nem találtam meg minden Weleda baba és kisgyermekápoló terméket, és a kicsimnek csak ezt, de ezt meg akartam adni. Itt megtaláltam amit kerestem, így elégedett vagyok. Azt aláírom, hogy nem olcsó a Brendon. De bő a választék, és igényes az áruház. (Budaörs) Üdvözlettel: Ágnes

Kné Ildikó
1 Csillagok

Brendon

, 2009. március 2.

Kicsit olyan érzésem van, hogy az előttem szólók mind a brendonban dolgoznak. Az egész egy nagy csalás. Nemcsak rendkivul drága, de ocska, rossz termékeik vannak.Amiket ott vettem minden tönkre ment, és persze ők csak a vállukat huzogatták. Be se teszem a lábam oda többé, és ajánlom ezt mindenkinek.Írjon véleményt a(z) Brendon Gyermekáruház - Budapest részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Váci út 168.
  1138  Budapest
 2. Váci út 168.
  1138  Budapest
 3. Örs Vezér Tere 25.
  1106  Budapest
 4. Soroksári út 160.
  1095  Budapest
 5. Malomkő U. 7.
  2040  Budaörs
Az összes Brendon kirendeltsége Budapest településen