BPR Europe kft, Budapest

Leírás

A BPR Europe kft 1992. évben alakult Budapest Reklám Szolgáltató néven és fő tevékenysége Budapest marketing és kommunikációs szolgáltatásainak ellátása volt. 1998. évben a társaság többségi tulajdonosa lett a dc consult társaság, és a cégcsoport európai képviseleti irodát létesített Brüsszelben. 2012.
évben kinyílt a MESEDOBOZ és a korábbi könyvkiadási tevékenység mellett egyre több a szabadidős tevékenységekkel kapcsolatos szolgáltatásunk, mint például rendezvények, nyaralások szervezése. Ezzel a BRP Europe egy családi szolgáltató társasággá alakult, amely reményeink szerint terveink szerint 2014. ben megnyitja önálló web áruházát is. 2013.
év során a BPR Europe megalkotta a MAGNETING fogalmat a marketing és reklám új szakterületét. 2014. évtől a társaság újra foglalkozik a hazai fejlesztésű elsősorban a hulladékhasznosításra kidolgozott és a zöld energiák termelését elősegítő technológiák hasznosításával, az ezek mögött álló szabadalmak és know-how -k értékesítésével.


Cégleírás
A BPR Europe kft 1992. évben alakult Budapest Reklám Szolgáltató néven és fő tevékenysége Budapest marketing és kommunikációs szolgáltatásainak ellátása volt. 1998. évben a társaság többségi tulajdonosa lett a dc consult társaság, és a cégcsoport európai képviseleti irodát létesített Brüsszelben. Ennek révén a csoporthoz került az ingatlan üzletág, amely nemcsak ingatlan értékesítést és fejlesztést, hanem komplex létesítménygazdálkodást is tartalmaz.

2012. évben kinyílt a MESEDOBOZ és a korábbi könyvkiadási tevékenység mellett egyre több a szabadidős tevékenységekkel kapcsolatos szolgáltatásunk, mint például rendezvények, nyaralások szervezése. Ezzel a BRP Europe egy családi szolgáltató társasággá alakult, amely reményeink szerint terveink szerint 2014. ben megnyitja önálló web áruházát is.

2013. év során a BPR Europe megalkotta a MAGNETING fogalmat a marketing és reklám új szakterületét. A reklám és marketing költségvetések optimalizálása mindig is fontos feladata a PR munkának és a hatékony célközönség tartós elérése és megtartása a marketing munka egyik legfontosabb eleme. A MAGNETING ezt a kötődést, a tartós vonzalmat segíti elsősorban mágneses termékek révén, amellyel többcélú kiegészítő reklámtermékek sora jelenik meg a reklámajándékok palettáján. A MAGNETING mint új marketing fogalom és eszközrendszer a BPR Europe szellemi termékeként a merchandising fogalomköréhez hasonló átütően új marketing és kommunikációs vonalat jelent.

2014. évtől a társaság újra foglalkozik a hazai fejlesztésű elsősorban a hulladékhasznosításra kidolgozott és a zöld energiák termelését elősegítő technológiák hasznosításával, az ezek mögött álló szabadalmak és know-how -k értékesítésével és ezek széles körű megvalósítását célzó nemzetközi vállalkozások szervezésével és létrehozásával. Részletek a TECHNOLÓGIA címszó alatt.

Természetesen továbbra is legfontosabb számunkra a megbízható minőség és a garantált szolgáltatás minden területen.
Idegen nyelvű leírás
BPR Europe is a business group located in Budapest and has an office in Brussels as well. We are established in 1992. Our group has experts on the real estate and even has a financial advisory company dc consult, (www.dcconsult.hu) which is a consultant partner if you need any financial help and even help you to prepare tenders.

2012. Following our new services we have opened our MESEDOBOZ the TALE BOX, which is a special web shop for our costumers who would like to improve their home inside.

2013. BPR Europe has created the MAGNETING, as the new way of the marketing and publicity. MAGNETING base on the magnet publicity products, - mainly the fridge magnets- expresses the attraction and bindings among the products and services. MAGNETING is a binding long-term attraction, mainly through magnetic products, which are not easily discarded advertising media specialist and an additional promotional products for more than one line will appear in the palette of promotional gifts. A MAGNETING as a new marketing concept and tools of the new merchandising concept strikingly similar range of marketing and communication lines, and this is creating intellectual property of BPR Europe.

2014. BPR Europe has started the licence, know-how and technology transfer activity again. The main business area of our company is the environment technology among them recycling, and the green energies. Our main businesses target the international trade of this technology and to create and start up new companies all over the world on the basic of Hungarian inventions. You can follow our activities if you click on the TEHCNOLOGY button.

As a European company extremely important to us the trust and the quality. Please do not hesitate to contact us.
Kulcsszavak:
Ingatlanközvetítés, Nyaralás, Könyvkiadás, Mediáció, Tanácsadás, ÉPÍTÉS, Felújítás, BPR europe kft ingatlan, Mesedoboz
Szolgáltatási helyek
Budapest, Pest megye, Brüsszel
Irodánkban beszélt nyelvek
Magyar, Angol, Német
BPR Europe kft a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: BPR Europe kft

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Kis Herczegh  Csilla
Értékesítés

Üzenet küldése

+ 36 30 8266056


  Keszthelyi Péter
  Vezetőség

  Üzenet küldése

  +36 30 5667907

   Vásároljon Prémium Tagságot

   Termékek és szolgáltatások

   Hajvágás-lépésrol-lépésre
   Vágjunk bele! Hajvágás lépésről lépésre A könyvből megismerheted a hajvágás alapjait, technikáit. Lépésről lépésre vezetünk végig a frizurák elkészítésének folyamatán. A hajvágás menetét több mint 400 színes fotó szemlélteti, és garantálja evvel a sikert! 1980 HUF
   Facebook

   Hasonló cégek a közelben

   1. Géza Fejedelem U. 7/A
    1029  Budapest
    (1) 397 0209
   2. Ördögárok Utca 201
    1021  Budapest
    (1) 200 1044
   3. Tátra Utca 7.
    1029  Budapest
    (1) 392 0049
   4. Csatlós 60
    1029  Budapest
    (1) 397 6007
   5. Kokárda U. 29.
    1028  Budapest
    (1) 459 0741
   6. Csongor Utca 11.
    1029  Budapest
    (1) 453 2434
   7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete