Bortársaság Borszaküzlet, Budapest

updated on 2018. március 12.

Nyitvatartási idők

vasárnapVZárva
hétfőH
10:00 – 20:00
keddK
10:00 – 20:00
szerdaSze
10:00 – 20:00
csütörtökCs
10:00 – 20:00
péntekP
10:00 – 20:00
szombatSzo
10:00 – 18:00
Zárva.
Nyitásig  15 h 38 min.
15 h 38 min

Gazdasági információk

Cégnév
Bortársaság Boltok Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Cégjegyzékszám
01-09-737131

Leírás

A Bortársaságot - eredetileg Budapest Wine Society néven - 1993 nyarán Tálos Attila és Tom Howells alapította a legjobb hazai pincészetek borainak forgalmazására, borkóstolók, rendezvények szervezésére, illetve a hazai borkultúra és minőségi borfogyasztás fejlesztése, építése érdekében. Az azóta eltelt tizenöt esztendőben a vállalkozás Budapest Bortársaság Kft. néven Magyarország egyik meghatározó borforgalmazó cégévé nőtte ki magát, forgalma az elmúlt években meghaladta a kétmilliárd forintot. A Bortársaság első kiskereskedelmi üzletét a Budai Vár tövében, a Batthyány u.
59. alatt nyitotta meg 1995 nyarán. Ezt követően Budapesten és vidéken sorra nyíltak a hasonló színvonalon, azonos kondíciókkal és választékkal működő Bortársaság boltok, amelyek irányítására a tulajdonosok 2005-ben új vállalkozást hoztak létre, Bortársaság Boltok Kft.
néven.


Cégleírás
Budapesti és vidéki magánvásárlói köre és klubtagsága kiszolgálásával párhuzamosan - hazai és nemzetközi választékával - a Bortársaság meghatározó beszállítója budapesti éttermeknek, szállodának és catering cégnek is. A vállalkozás ugyancsak jelentős piaci résszel rendelkezik az ország egész területén a borszaküzletek, borkereskedések szakszerű és precíz kiszolgálása, illetve a hazai és külföldi hipermarket láncok professzionális ellátása területén, ahol a Bortársaság a minőségi borok szegmensében szintén vezető pozíciót tölt be. A Bortársaság kis- és nagykereskedelmi tevékenysége során félszáz hazai és külföldi termelő több mint ötszáz borát értékesíti.
Kizárólagos forgalmazója többek között a balatoni régióból a Konyári Pince, a Légli Pince, Bussay László, a Pannonhalmi Apátsági Pincészet, Somlóról Györgykovács Imre, Szekszárdról a Heimann Családi Birtok, Dúzsi Tamás és Sebestyén Csaba, Villányból Günzer Zoltán, Mayer Márton, Szemes József, Mátraaljáról Németh Attila, Egerből a St. Andrea Szőlőbirtok, Tokajból a Tokaj-Oremus Pincészet teljes választékának.
minőségi borok forgalmazásán, a kereskedelmi partnerek teljes körű kiszolgálásán túl azonban továbbra is elsőrendű célja a vállalkozásnak a hazai bor- és gasztronómiai kultúra fejlesztése, illetve tehetséges magyar és külföldi termelők piacra juttatása és megbízható, szakszerű képviselete.
Kulcsszavak:
Borászat
Termékek
Párlatok, borok, pezsgők, sörök, poharak, almalé, gyümölcszselé
Márkanevek
ROEDERER, DEMETER ZOLTÁN, POL ROGER, RHUM JM, KOVAL, ROTHBEER, MONYO, ZIRCI APÁTSÁGI, HORIZONT, ZALTO
Fizetési lehetőségek
 • American Express
  American Express
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
Bortársaság Borszaküzlet a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Bortársaság Borszaküzlet

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Közelben található Bortársaság kirendeltségek

 1. Lövőház U. 2-6
  1024  Budapest
 2. Lánchíd U. 5.
  1013  Budapest
 3. Vécsey Utca 5.
  1054  Budapest
 4. Alkotás Utca 53.
  1123  Budapest
 5. Gábor Áron Utca 74-78.
  1026  Budapest
Az összes Bortársaság kirendeltsége Budapest településen