Bonafarm Zrt. - Mom Park, Budapest

frissítve 2020.04.21.

Gazdasági információk

Adószám
14906222-2-43
TEÁOR kód
7022 - Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás

Leírás

2009 év végén alakult meg a Bonafarm Zrt., az ország legnagyobb élelmiszergazdasági vállalatcsoportjának, a dr. Csányi Sándor mezőgazdasági befektetéseiből álló Bonafarm csoport legfiatalabb tagja. A Bonafarm Zrt.
a vállalatcsoport menedzsment cége, amely a csoport szintű stratégia kialakításáért, a szinergiák kihasználásáért és a közös feladatok elvégzéséért felelős. A csoport egyenrangú tagjaként, tanácsadói szerepkörben segíti a csoporttagok közti együttműködést: összehangolja a vállalatok munkáját, nagyobb hangsúlyt fordítva a fejlesztésekre, a magas minőségű alapanyagok biztosítására, és a hatékonyabb működtetés kialakítására.
Ez utóbbi érdekében egységesen menedzseli azokat a funkciókat, amelyekben a költséghatékonyság érdekében érdemes összehangoltan gondolkozni és a tudást egy helyen kiépíteni (pl. humán erőforrások, beszerzés, marketing, logisztika, IT).


Cégleírás
A Bonafarm Zrt. célja tehát az integráció elősegítése ezeken a kiemelt területeken, beleértve a csoport dolgozóinak valódi, egymást támogató közösséggé válását. A Bonafarm Zrt. a vállalatcsoport menedzsment cége, amely a csoport szintű stratégia kialakításáért, a szinergiák kihasználásáért és a közös feladatok elvégzéséért felelős. A csoport egyenrangú tagjaként, tanácsadói szerepkörben segíti a csoporttagok közti együttműködést: összehangolja a vállalatok munkáját, nagyobb hangsúlyt fordítva a fejlesztésekre, a magas minőségű alapanyagok biztosítására, és a hatékonyabb működtetés kialakítására.
Kulcsszavak:
Élelmiszer, Élelmiszergyártás, Húsfeldolgozás, Húsipar, Húsfeldolgozási termék, Hústermék, Párizsi, Vaj, Töltelékáru, Hús, Tej, Szalámi, Tejtermék, Élelmiszer alapanyagok, Hentesáru, Húsáru, Húskészítmény, Alapvető élelmiszerek, Felvágott, Táplálék, Élelmiszer eloállítás, Felvágottszeletelo, Alapveto beszerzési cikk, Sonkás felvágott, Szeletelt felvágott, Szeletelt áru, Vákuumcsomagolt felvágott, Élelmiszer gyártó
Bonafarm Zrt. - Mom Park a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Bonafarm Zrt. - Mom Park

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot