Boldogság Művészete, Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Szánj rá egy másodpercet és képzeld el?. képzeld el, hogy elérted álmaidat, megvalósítottad céljaidat. Magabiztos vagy, kiegyensúlyozott, rátaláltál életcélodra!
Lásd magad előtt, miben különbözik az életed, miben hangzanak máshogy a dolgok, mennyivel érzed jobban magad.

Mindennapi emberek mindennapi problémáival foglalkozunk, hogy hozzásegítsük őket egy harmónikusabb élethez. A Boldogság Művészetével végre elengedheted a múlt fájdalmas érzéseit és eseményeit, magabiztosabb lehetsz, csökkentheted a stresszt, abbahagyhatod rossz szokásaidat (pl nassolás, lustaság, késés, körömrágás, dohányzás) vagy új szokásokra tehetsz szert (pl.: rendszeres sportolás, egészséges életmód), élérheted kitűzött céljaidat és egyszerűen csak utat találhatsz, hogy kiegyensúlyozottan és BOLDOGAN élj!


Cégleírás
Mióta az emberiség létezik, azóta létezik a hipnózis is.
A hipnózis egy teljesen természetes tudatállapot.

A hipnózis egy optimális állapot, hogy változást hozz az életedbe. Segít neked, ahogy már millióknak segített, hogy visszavedd az irányítást életed felett.

Mi a hipnózis?
A hipnózis nem más, mint koncentrált tudatosság és összpontosított figyelem. Például, biztos néztél már TV-t úgy, hogy annyira belemerültél a műsorba, hogy nem hallottad, hogy valaki beszél hozzád. Ez az állapot a hipnózis. Általában tested teljesen ellazul, ralaxált, míg elméd éber marad. Ebben a helyzetben elméd teljes mértékben arra a dolgokra tud koncentrálni, amiket meg szeretnél oldani. A hipnotizőr segíteni fog neked, hogy elérd ezt a stádiumot.

A hipnózis biztonságos
Hipnózis alatt teljesen tudatában vagy, hogy mi történik veled és ezt kontrolálni is tudod. A hipnotizőr semmi olyat nem tanácsolhat neked, amit te nem szeretnél. Az a pozitív dolgokra is igaz. Lehetetlen benne ragadni a hipnózisban, ilyen még soha nem fordult elő. A legrosszabb dolog, ami veled történhet, az az, hogy elalszol.

Itt egy rövid lista, azokról a dolgokról, amiben a hipnózis segíthet neked:

Önfejlesztés, mint a közérzet javítása, önbizalom növelése, stressz csökkentése, félelem leküzdése, hatékonyabb tanulás, jobb szülővé válás, kapcsolatok jobbá tétele, életcélod megtalálása és sok más.
Leküzdeni rossz szokásokat, mint dohányzás, köröm rágás, mértéktelen nassolás, a halogatás szokása, túl sok alvás, stb.
Új szokások kialakítása, mint a rendszeres testmozgás, önmotiváció, türelem fejlesztése és így tovább.

Mi az a Munay-Ki?

A perui Andokban van egy ősi spirituális tradíció, ami az energiával és a négy elemmel (fold, víz, levegő, tűz) dolgozik. A Munay-Ki egy Kilenc Rituálés Beavatás az andokbeli gyógyítóktól, ami begyógyítja a múlt sebeit. A Munay-Ki egy quechua szóból származik, és azt jelenti ?Szeretlek?. Az ősi amerikaiak próféciái beszélnek egy új emberiség eljöveteléről ?
Kulcsszavak:
Pszichológia, Önismeret, Hipnózis, Ezotéria, Önfejlesztés, Önhipnózis
Irodánkban beszélt nyelvek
Angol
Boldogság Művészete a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Boldogság Művészete

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Liliom U. 39.
  1094  Budapest
  (1) 216 4591
 2. Lónyay Utca 41.
  1093  Budapest
  (1) 413 7454
 3. Ráday U. 37
  1092  Budapest
  (1) 217 1360
 4. Horváth Mihály Tér 2.
  1082  Budapest
  30/347-1603
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete