Bkv Zrt., Budapest

17 Vélemények
Bkv Zrt.
Akácfa Utca 15.
1072 Budapest - VII. Kerület, Erzsébetváros
(1) 461 6500
(1) 342 3771
(1) 461 6570
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A társaság 5 nagy ágazatot (autóbusz, villamos, metró, HÉV, trolibusz) működtet integrált rendszerben. Ezen túlmenően az elsősorban idegenforgalmi jelentőségű fogaskerekű vasutat és a siklót üzemelteti.


Cégleírás
A BKV Zrt. - jogelődjeit is figyelembe véve - 100 éves múltra visszatekintő, nagy hagyományokkal és szaktudással rendelkező cég, amely Budapest közlekedésében minden korszakban meghatározó szerepet játszott. Ezen túlmenően az elsősorban idegenforgalmi jelentőségű fogaskerekű vasutat és a siklót üzemelteti. A BKV Zrt.
évente közel 1, 4 milliárd utast szállít járművein, ebből mintegy 41%-ot az autóbusz ágazat, 26 %-ot a villamos, 22 %-ot a metró, 5 %-ot a HÉV és 6 %-ot a trolibusz ágazat. Az ügyfélszolgálaton ügyfeleink információt kaphatnak járatainkról, menetrendekről, a jegyek és a bérletek áráról, elmondhatják észrevételeiket a BKV Zrt. szolgáltatásairól, baleset vagy káresemény esetén bejelenthetik kárigényüket.
Tájékoztatást kaphatnak a közösségi közlekedés pillanatnyi forgalmi helyzetéről, valamint elvesztett tárgyaik után is érdeklődhetnek.
Kulcsszavak:
Villamos, Tömegközlekedés, Menetrend, Trolibusz, Autóbusz, Szállítás, Személyszállítás, Közlekedés, Személy
Bkv Zrt. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

hajléktalanok

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sajnos rendszeresen , én szállok le a 7-es búszról a " Büdős, TbC, és egyéb betegséget terjesztő hajléktalanok miatt.Én fizetek. Kérem a szolgáltatást is. .Mit tesz a BKV ezért ??????

BKV

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ha eszembe jut az a mozaikszó,hogy BKV akkor elkap a hányinger.Miért van az,hogy naponta sokmillió ember igénybe veszi és ebből a pénzből amit az emberek kidobnak a tömegközlekedésnek nem nevezhető dologra,hogy miért nem tudják ebből a sok pénzből a járművek normális,rendszeres takarítását megoldani??!!!Mióta nyáron dolgozok sokat igénybe veszem ezeket a koszos,igénytelen járatokat én eddig jót nem tapasztaltam.De más se valószinűleg soha az életébe.És én meg rajtam kívül pár millióan ezért fizessük a méregdrága jegyeket!!!Az ellenőrökről meg ne is beszéljünk.Soha nem adnám az arcomat az ilyen fajta mocskos munkához,hogy büntessek,ráadásul ilyen horribilis pótdíjakat.

BKV

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Undorító, mocskos, gusztustalan az összes jármű, a legjobb az, hogy ezért veszem meg a bérletet havonta, hogy csövesekkel utazzak.

publikus

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Rendszeresen utazom néha jegyet is veszek de ezeken a koszos, mocskos ,ragadós ,igénytelen ,büdös járatokon udor utazni ezért nem fizetek érte pedig megvehetném de én ügyes vagyok az elenőrök meg buták.

riborib
BKV ÖNNEK JÁR

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Üdvözlettel! Tegnap történt,mint mindig az életem része(sajnos)a BKV járat használata azon belül is a metró!Tegnap reggel ki szállok a metróból és kérik a bérleteket nyugodtan mutatom mire kéri a diákom-at.Egy hét múlva kapom meg. Az igazolást az iskolából azt meg semminek tekintette! Most az ellenőr el kezdett kekeckedni,hogy ilyen nincs addig vegyem meg a felnőtt BKV kérdezem én mikor iskolában járok miért vegyek felnőtt bérletet? Ki fizeti vissza nekem a különbözetet? Na szóval meg büntet azért mert nincs diákom miközben már igényeltem!Miért van az hogy mindig az húzza a rövidebbet aki becsületes!!Szeretném ha a BKV-igazgatósága elgondolkodna azon,hogy olyan megoldást és segítőkész ellenőröket alkalmazón aki bele tudja képelni a másik ember helyzetébe,én is lehetek ebben a helyzetben nem?

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Bkv Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!