Biocentrum Kft. - Iroda, Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

A BIOCENTRUM Kft által tervezett és épített talaj- és talajvíz-tisztító berendezések közös vonása, hogy határérték feletti mennyiségben sem a tisztított vízbe, sem a levegőbe nem bocsátanak ki káros anyagokat. Ezzel kielégítik a 219/2004. Kormányrendelet vonatkozó §-ait, amelyek tiltják a szennyezőanyagok egyik szennyezési formából (pl. vízben oldott szennyeződés) a másik közegbe (pl.
levegő) történő átvitelét. A kft befejezett kármentesítési munkái minden alkalommal a környezetvédelmi hatóság elfogadó határozatával zárultak. A BIOCENTRUM Kft tulajdonában van a mintegy 13, 5 hektárnyi kiterjedésű, Gyöngyösoroszi volt Ércelőkészítő üzem, amelynek területén folyamatosan végez nehézfém-tisztítási munkákat és fejlesztéseket.
Ezen túlmenően a fenti ingatlanon műszaki bázist, valamint tudományos és oktató központot hozott létre, ahol a saját fejlesztések kísérleti ellenőrzése mellett terepgyakorlatok megszervezésével bekapcsolódott a környezeti tárgyú hazai felsőoktatásba is.


Cégleírás
A BIOCENTRUM Vízgazdálkodási és Környezetvédelmi Kft 1998-ban alakult, 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdonában álló vállalkozás. A cég fő profilja a környezetvédelmi felmérés, környezeti kármentesítés, bányászati tájrendezés, speciális víztisztító berendezések tervezése, gyártása, környezetvédelmi talajvíz monitoring tervezése, üzemeltetése. A kft alkalmazotti létszáma 18-20 fő körül mozog, a munkatársak közül többen rendelkeznek 10 évet meghaladó, földtani, környezetvédelmi, vízkutatási-vízgazdálkodási szakmai gyakorlattal, többéves külföldi szakmai expedíciós munkatapasztalattal.
A Biocentrum Kft környezetvédelmi szakmai munkájával lefedett működési terület komplex, azaz a cég a környezet védelmében végzett munkái során a teljességre, a megrendelő felé integrált szolgáltatás nyújtására törekszik. Ez utóbbi magában foglalja a környezeti auditálást, állapotértékelést, a szennyeződés felmérését, lokalizálását, a szennyeződés jellegének megfelelő kármentesítés tervezését, a kármentesítő berendezések/eszközök kivitelezését, a létesített rendszer működtetését, valamint a jogszabályokban előírt utómonitorozást.
A komplexitásra utal a cég korábbi Envirokomplex neve is.
Kulcsszavak:
Környezetvédelem, Vízgazdálkodás, Víztisztító, Talajvíz, Víztisztító berendezés, Tájrendezés, Környezeti kármentesítés, Bányászati tájrendezés, Környezetvédelmi felmérés, Környezetvédelmi talajvíz monitoring, Speciális víztisztító, Speciális víztisztító berendezések, Speciális víztisztító berendezések tervezése, Talajvíz monitoring, Víztisztító berendezések tervezése
Biocentrum Kft. - Iroda a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Biocentrum Kft. - Iroda

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Pattantyús Utca 7
  1134  Budapest
  (1) 215 8857
 2. Tüzér U. 39-41.
  1134  Budapest
  (1) 236 6220
 3. Dózsa György Út 128-130.
  1134  Budapest
  (1) 505 8700
 4. Váci Út 50.
  1132  Budapest
  (1) 320 8618
 5. Pannónia Utca 72-74
  1133  Budapest
  (22) 845 829
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete