Billerbeck Cégcsoport - Központi Iroda, Budapest

frissítve 2020.01.09.

Leírás

"EGY JÓ NAP ÉJSZAKA KEZDŐDIK" Ennek a szlogennek a jegyében fejti ki igen magas színvonalú gyártási és termékfejlesztési tevékenységét az ágyneműgyártás területén az immár több, mint 85 éves hagyományokkal büszkélkedhető németországi családi vállalkozásból kifejlődött - nemzetközi cégként méltán népszerűvé vált - Billerbeck cégcsoport. Manapság a Billerbeck márkanévről már mindenkinek az igen magas színvonalon, a legkorszerűbb gyártástechnológiával és különleges kézi munkával gyártott magas minőségű paplanok, párnák, matracvédők, matracok és ágyak jutnak eszébe, amelyek mind az egészséges, nyugodt, pihentető alvást segítik elő.


Cégleírás
Az ágyneműgyártás területén óriási tapasztalatokkal rendelkező cég, amely a kereskedelem területén a hozzá, ill. a Billerbeck márkához hűséges vevők bizalmának következtében, valamint magas piacorientáltságú cégfilozófiájának, üzleti stratégiájának köszönhetően rendkívül népszerű szerte a világon. A Billerbeck cégcsoport magyarországi gyártó és kereskedelmi vállalata, a Billerbeck Budapest Kft. szeretettel üdvözli Önt, Kedves Vásárló a magas színvonalú, széles választékú, minden igényt kielégítő termékeivel. A Billerbeck cégcsoport nem csupán paplanokat, párnákat, és egyéb termékeket kínál, hanem egy komplett alvásrendszert, egy tökéletes, az egészséges alváskörülményeket megteremtő alváskultúrát! Az ember életének kb. egyharmadát átalussza.
Nem szabad azt hinnünk, hogy ez "elvesztegetett idő". Ezt kell tennünk, mivel az életben maradáshoz, a másnapi energiaszükséglethez alvásra van szükségünk. Egészségi állapottól, életkortól, végzett munkától, hajlamtól függően az alvás iránti igényünk különböző. Minél jobban alszik valaki, annál több alkalma van a szervezetnek regenerálódni. A pihentető alvás előfeltétele minden testi, szellemi és lelki teljesítménynek.
A jó és egészséges alvás legfontosabb feltételeit az optimális alvási körülmények és a jól megválasztott ágyneműk képezik. A Billerbeck cég kiváló minőségű, az egészséges, pihentető alváshoz szükséges kellékeit kínálja kedves vásárlóinak a legszélesebb választékban. Üzleteink, kereskedelmi partnereink készségesen állnak rendelkezésükre, és adnak személyre szabott tanácsokat a legmegfelelőbb ágyneműk, ágyak kiválasztásában.
Kulcsszavak:
Lakástextil, Hab matracok
Termékek
Paplan, Párna, Matrac, Rugós matrac, Habmatrac, Ágynemű, Ágybetét, Ágyrács, Hálószoba kiegészítők, Ágyneműhuzat, Pehely ágynemű, Természetes szál ágynemű
Billerbeck Cégcsoport - Központi Iroda a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Billerbeck Cégcsoport - Központi Iroda

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Közelben található Billerbeck ÁlomTrend Alváskultúra Szaküzlet kirendeltségek és partnerek

 1. Gigamatrac
  6.89 km
  Róbert Károly Krt .76
  1136  Budapest
 2. Szépvölgyi Út 4/B
  1025  Budapest
 3. Baross Tér 1
  1082  Budapest
 4. Dob U. 49.
  1074  Budapest
Az összes Billerbeck ÁlomTrend Alváskultúra Szaküzlet kirendeltsége Budapest településen