Bhs-Plus Service Kft, Budapest

frissítve 2020.04.10.

Leírás

Először csak saját cégeik esztrich keverő és szállítópumpáit és betonbedolgozó gépeit, valamint vakolástechnikai berendezéseit szervizelték, de hamarosan kibővült a kör, és a BHS-PLUS KFT ma már más cégeknek is nyújtja szolgáltatásait.


Cégleírás
A BHS-PLUS KFT-t 2002-ben alapította 2 magyar magánszemély. Bővült az építőipari gépek palettája, bár ma is elsősorban az esztrichek és betonpadlók bedolgozásához szükséges berendezések valamint a modern vakolástechnikához tartozó habarcsfeldolgozó gépek jelentik a fő profilt. A szervizelési tevékenység (ami új gépek üzembehelyezésétől, garancia időn belüli és azon túli javításától a használt gépek munkahelyen vagy műhelyben történő szervizeléséig terjed) időközben kiegészült ezeknek a berendezéseknek a kölcsönzésével és kereskedelmével is.
A BHS-PLUS KFT a tevékenységét egy kis bérelt műhelyben kezdte, ma már a cégcsoport saját tulajdonában álló, minden igényt kielégítő telephelyén működik. ahol a munkatársak igazán európai körülmények között végezhetik feladataikat, szolgálhatják ki a cég partnereit. Azo
kat a partnereket, akik között az egyszerű magánvállalkozóktól a vakolatpiacot vezető Lasselsberger ? Knauf Kft-ig nagyon sok cég megtalálható.
Bhs-Plus Service Kft a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Bhs-Plus Service Kft

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Közdűlő U. 24.
  1186  Budapest
  (1) 297 3313
 2. Zádor U. 4.
  1181  Budapest
  (30) 664 9137
 3. Nagyszeben U 41
  1194  Budapest
  (1) 282 6958
 4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete