Bevándorlási És Állampolgársági Hivatal Xi. Kerület, Budapest

Cím:
Budafoki út 60.
Irányítószám/Település:
1117 Budapest - XI. kerület
Telefon:
(1) 463 9100
Telefon:
+36 1 463 9292
Fax:
(1) 463 9169
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve egy hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Vélemények

2 Csillagok

2015. április 15.

Holland ismerösöm mar 4-éve,lakik a községünkbe.Van lakcimkatyaja, van adokartyaja, és mégsemtudja elintézni azt hogy megkapja a T.É.B.Kartyajat! Mar kéthonapja elvantörve,a jobb karja,val alat 2-cm-rel.A korhazak, és masut senki nemtud segiteni.Ha igen akkor HORIBILIS összegekér, valalnakel a mütéttet!SAJNALTRA mélto.Ki tud ebben segiteni! KÉREM HOGY SEGITSEN EBBEN A PROBLÉMABA!

sharky
1 Csillagok

telefon

2012. július 12.

jo napot az en velemenyem az h mar 3 napja probalom el erni telefonon a hivatalt de senki se veszi fel a telefont !! Akkor miert vannak ott? vagy miert is van telefon??

okoska
1 Csillagok

kettős állampolgárság

2012. április 21.

Azt szeretném megtudni, lehet-e igényelni a kettős állampolgárságot, ha más országból ki van deportálva az illető.
Címkék: #állampolgárságErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

tamas kadas
3 Csillagok

kettosallampolgarsag

, 2012. április 18.

van e valakinek tudomasa arrol hogy mikor lesz az esku tetel azoknak a szamara akik 2011 novembereben adtak at a kerelmet?
Címkék: #allampolgarsagErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

racz béláné
1 Csillagok

anyakönyveztetés

2012. február 21.

4 honapja elinditottam a kisfiam anyakönyveztetését DUBLINBÓL és sehol semmi netudom mit csinálnak a kisfiam beteges és semilyen papirja nics mert nemkuldték méh le és még az orvose néze meg mivel nemrendelkezik semilyen MAGYAR PAPIRAL .....nemtudom hova forduljak vagy kihez ??segicsen valaki mit csináljak

Garabucziné Mile Róza
2 Csillagok

Ügyintézés

2011. december 1.

Nem értem ezt a dolgot , 8 hónapja adtam be a házassági papírunkat regisztrációra , Mivel házasságot kötöttem egy Nigériai férfival nagyon szeretne már jönni ide hozzánk de még válaszra sem méltatnak a bevándorlási hivatalba.Legalább annyit írhatnának vissza ,hogy várjak türelemmel feldolgozóban van a papír.8 hónap alatt azért volt elég idő rá hogy át nézzék és ha valami hiányzik bekérjék de semmit nem tettek . Ennyit a hivatali intézkedésekről .

Megjegyzés

2012. április 12.

2011.10.vegen küldte el az Ajkai anyakönyv vezetö a hazassagi anyakönyvi kivonatunk forditasat, a nyilvantartasban mar a ferjezett nevem szerepel.Hurra.De magyar hazassagi anyakönyvi kivonatnak se hire se hamva!!!Ami azt jelenti ,hogy e idö ota okiratok nelkül elek...Levelet küldtem semmi reakcio ,e-mailt , telefonon termeszetesen nem erek el senkit.Es most?????Kerem irjatok hogyan tovabb!!!!

Megjegyzés

2013. július 23.

Róza, az nem elég, ha írsz levelet. Menj el és érdeklődj. De abmarta a Skypom.

Galanics Márta
5 Csillagok

mit csinálnak Önök?

, 2011. november 22.

több mint 10 évig dolgoztam a régi rendszerben tolmácsként. Néhány napja kezembe került egy irániként nyilvántartott ügyfelük irata. Az első mondat után nyilvánvaló volt hogy nem az akinek mondja magát mert nem azon a nyelven beszél!Mit csinálnak Önök???

Fedor Ildiko
3 Csillagok

Allampolgarsagi igazolas

, 2011. október 12.

Nagyon csalodott vagyok, hogy 5 honap mulva sem kaptam igazolast arrol, hogy MAGYAR vagyok. Magyarorszagon szulettem, volt utlevelem is es kulfoldi kinttartozkodas alatt azt elloptak. /4o evig eltem Magyarorszagon/ Nem kaphatok utlevelet addig, amig ezt az igazolast meg nem kapom. A Magyar Nagykovetseg ezt varja. Nincs szornyubb dolog a burokracianal. Teljesen ketsegbe vagyok esve mert nem tudom mi tortenik. Szukseguk van meg tobb papirra? Senki sem tajekoztat semmirol.... Szebb jovot Magyarorszag!!!
Címkék: #magyar vagyok vagy megsem?Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Székely Mária
5 Csillagok

Lakcimkártya

, 2011. szeptember 28.

valaki segitsen!Mijen iratok kellenek a regisztrácios lakcimlártyához.Én egy hat honapos román kismama vagyok.És itt járok terhesgondozásra,azt halottam kell befogadonyilatkozat,de azt közjegyzönél hitelesiteni kell?vagy elég a két tanu?valaki segitsen,elöre is köszönöm,Székely Mária
Címkék: #Budafoki ut 60Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Pozsonyi Nóra
3 Csillagok

Ügyintézés

, 2011. március 31.

A mai nappal 2 éve járok a külföldi állampolgárságú Férjem vízumát intézni a Budafoki útra!Ma ottjártamkor vita alakult ki az ügyintézővel a kötelezően általam leadott iratok miatt!Elmondása szerint ezt az Ügyvéd szokta intézni!Nem értettem hogy én miért nem adhatom le mert az Ügyvédet megkérdezve ezt nyugodtan bevihetem magam is!A megjegyzés amit ekkor kaptam egy kicsit meglepett!A következő volt:HA NEM TETSZIK NEM KÖTELEZŐ ITT ÉLNI!!!!!!!!!!Visszakérdezve hogy mondhat ilyet a válasz az volt:HISZEN ORBÁN VIKTOR IS EZT MONDTA!!!!!Szerinte!Szerintem nem az ö szájából hangzott el eme remek vélemény!Padlót fogtam!A MI REMEK ÜGYINTÉZŐINK FELELŐSSÉG VÁLLALÁSA 0!Még a nevét sem adta hozzá!
Címkék: #ügyintézö beszólásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Bevándorlási És Állampolgársági Hivatal Xi. Kerület részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Budafoki U. 60.
  1117  Budapest
 2. Budafoki út 60.
  1117  Budapest
 3. Budafoki út 60.
  1117  Budapest
 4. Budafoki út 60.
  1117  Budapest
 5. Budafoki út 60.
  1117  Budapest
Az összes Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal kirendeltsége Budapest településen