Best-Work Kft., Budapest

Ellenőrzött adatok, frissítve 2020.04.21.

Nyitvatartási idők

A nyitvatartási idők eltérhetnek
vasárnapVZárva
hétfőH
10:00 – 16:00
keddK
10:00 – 16:00
szerdaSze
10:00 – 16:00
csütörtökCs
10:00 – 16:00
péntekP
10:00 – 14:00
szombatSzoZárva
Zárva.
Nyitásig  17 h 42 min.
17 h 42 min

Leírás

Iskolánk olyan akkreditált képzéseket is kínál, mely hosszú évek óta kuriózumnak számít Magyarországon, ugyanis egyedül a mi intézményünkben van lehetőség magas szintű, államilag elismert pszichológiai tanulmányokra! Tanegységeinket aszerint állítottuk össze, hogy képzésünk két féléve alatt bárki könnyen szert tehet főiskolai, vagy akár főiskolai szintű ismeretekre.

Képzésünket kortól és nemtől függetlenül ajánljuk, hiszen iskolapadjainkban nem csak pályakezdő fiatalok, hanem magukat továbbképezni - illetve megismerni - vágyó felnőttek is ülnek. Tanári gárdánk nem "csak" képzett szakemberekből áll, azt is fontosnak tartjuk, hogy egyben jó előadók és emberközpontúak legyenek.
Mottónk

Tanulni sohasem késő!
Iskolánk is a Life Long Learning, azaz az élethosszig tartó tanulás támogatója. Tanfolyamainkon minden korosztály megtalálható, hiszen ebben a témában soha nem késő elkezdeni!


Cégleírás
Fontosnak tartjuk, hogy tanfolyamainkat minél több emberhez eljuttassuk, ezért Budapest mellett, folyamatosan indítunk pszichológiai képzéseket az ország többi városában, megyeszékhelyén is. Az alapképzéssel párhuzamosan, vagy annak elvégzését követően lehetőséget nyújtunk további szakirányok felvételére is, amelyekhez tanulóink kedvezményes áron juthatnak hozzá.

Szakirányaink természetesen az alapképzés elvégzése nélkül, önállóan is választhatóak, így bárki elsajátíthatja a kriminál- illetve a szexuálpszichológia tudományának alapjait, megismerkedhet a gyermekpszichológia és a mentálhigiéné területeivel, vagy önismereti tréningen is fejlesztheti magát, javíthat párkapcsolatán.
Intézményünk - kiváló tanári gárdánknak köszönhetően - a pszichológia területén kívül is biztosít további akkreditált, illetve OKJ-s tanfolyamokat, állásajánlatokkal és munkahelyteremtő lehetőségekkel.
Új vidéki képzéseink: Pécs -óvodai dajka, családi napközi működtető, pszichológiai asszisztens
Kulcsszavak:
Felnőttképzés, Pszichológia, Bébiszitter, Szociális gondozó, Óvodai dajka, Okj-s tanfolyamok, Oktatás, Best, Work, Pszichológiai, Szociális ápoló, Akkreditált tanfolyamok, Családi napközi vezető, Gyermekpszichológiai asszisztens, Hipnoterápás asszisztens, Idősgondozói szolgálat, Kriminálpszichológiai asszisztens, Mentálhigiénés konzulens, Pszichológiai asszisztens, Pszichopedagógiai konzulens, Rehabilitációs konzulens, Szexuálpszichológiai asszisztens, Vidéki képzések, Önismereti és párkapcsolati problémamegoldó tréner
Szolgáltatási helyek
Budapest, Pécs, Gyöngyös, Székesfehérvár, Zalaegerszeg, Szombathely
Irodánkban beszélt nyelvek
Angol, Német
Best-Work Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Best-Work Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Knézich Utca 3-13.
  1092  Budapest
  (70) 314 7968
 2. Angyal U. 10.
  1094  Budapest
  (1) 476 8075
 3. Czuczor Utca 5
  1093  Budapest
  (20) 200 1000
 4. MESTER UTCA 11. II. 3.
  1093  Budapest
  (20) 410 0507
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete