Belváros-Lipótváros Egészségügyi Szolgálat ( Blesz ), Budapest

2 Vélemény
Belváros-Lipótváros Egészségügyi Szolgálat ( Blesz )
HERCEGPRÍMÁS U. 14-16.
1051 Budapest - V. Kerület, Belváros-Lipótváros
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

1998-ban Budapest Belvárosa világszínvonalú rendelőintézettel gazdagott a kerületben, illetve annak tőszomszédságában élő lakosok és az itt dolgozó munkavállalók kiszolgálására. A Belváros-Lipótváros Egészségügyi Szolgálat hét emeletén a járóbeteg ellátás minden területe megtalálható, a gyógyulni vágyókat tapasztalt orvosok és képzett ápolószemélyzet várja.


Cégleírás
Az intézmény technikai felszereltsége nemzetközi viszonylatban kiemelkedő, az orvosok munkáját digitális röntgengépek, modern ultrahangberendezések, több száz vizsgálat elvégzésére szolgáló laboratóriumi műszerek, korszerű, a legújabb technológiával felszerelt sebészeti műtő, komputeres elemzéssel egybekötött EKG, a fájdalom enyhítésére szolgáló fizikoterápiás berendezések, valamint egy külön kialakított gyógymedence segíti. Mint említettük, a BLESZ dolgozói nem csak a lakosokat várják, hanem számítanak a környéken dolgozókra is. Ismervén a munkaidő és az intézmények nyitvatartási ideje közti ellentmondást, az intézmény már reggel 7 órától egészen este 8-ig fogadja a betegeket, így a sűrű időbeosztással rendelkezők is szakemberhez tudnak fordulni gondjaikkal.
Kulcsszavak:
Orvos, Orvosi rendelő, Egészségügy, Gyógykezelés, Fül-orr-gégészet
Belváros-Lipótváros Egészségügyi Szolgálat ( Blesz ) a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

értékelés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az utóbbi néhány hónapban több szakrendelésen is (szemészet, UH, endokrinológia, bőrgyógyászat, labor) gyakrabban fordultam meg az intézetben. Mindegyikről csak a legnagyobb elismeréssel szólhatok, szakmai gondosság, hangnem és szervezettség tekintetében. Helyettesítő háziorvosunkról is csak jót mondhatok.
## háziorvos# szemészet# bőrgyógyászat# endokrinológia# uh# labor
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Vélemény

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én a BLESZ-ből az 1 napos sebészetet ismerem és maximálisan elégedett vagyok.Minden elismerésem a nővérkéknek és az orvosoknak. Az ott dolgozókat csak példaképnek lehet állítani,ha mindenki úgy végezné a munkáját ahogy ők soha semmi probléma nem lenne az országban. Az értékeléshez az 5 csillag kevés nagyon kevés!!!!!!
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Csatlakozom az előttem lévőhöz. Valóban csak az "egésznapos" sebészeten tapasztaltam azt a jó orvosi hozzáállást a beteghez nevezettesen: Csépfai doktornő, akinek áldozatás munkáját kívánom dicsérni.Sok esetben kerestem fel, különböző sebészeti problémák miatt, de Ő volt az aki a problámás vizsgálatokra azonnal elküldött. Máshol nem tapasztaltam sajnos. Nagy a határidő, ezalatt csak meglehet hallni. Jelenleg is fájj a lábam, és elküldtek az ortopédiára, ugyanakkor teljes izületi gyullaldás van a szervezetembe, és nem kapok rá megfelelő orvoslást. Tisztelettel: Horváth György Józsefné

Írjon véleményt a(z) Belváros-Lipótváros Egészségügyi Szolgálat ( Blesz ) részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Hercegprímás U. 14-16.
  1051  Budapest
 2. HERCEGPRÍMÁS UTCA
  1051  Budapest
 3. Révay Utca 1
  1065  Budapest
 4. Bajcsy-Zsilinszky Út 33.
  1065  Budapest
 5. BAJCSY-ZSILINSZKY ÚT 33.
  1065  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete