Bella Mode Budapest

frissítve 2020.01.09.

Nyitvatartási idők

A nyitvatartási idők eltérhetnek
hétfőH
10:00 – 19:00
keddK
10:00 – 19:00
szerdaSze
10:00 – 19:00
csütörtökCs
10:00 – 19:00
péntekP
10:00 – 19:00
szombatSzo
10:00 – 13:00
vasárnapVZárva
Zárva.
Nyitásig  11 h 53 min.
11 h 53 min

Leírás

Bella Mode - minőségi magyar női divat Kosztümök, blúzok, szoknyák és nadrágok, estélyi és alkalmi ruhák, kabátok. Az elegánstól a sportosig mindenki megtalálja a maga ízlésének megfelelő ruhadarabokat. Elkötelezetten a magyar minőség mellett Magyar termék.
A Bella Mode 30 éve készít a magyar nőknek kosztümöt, alkalmi ruhát, blúzokat, szoknyákat, nadrágokat - közel 12.000 különböző modellben. Az elmúlt 30 évben megtanultuk, hogy a magyar nők alakja milyen.
Az olasz gyártók a vékony, alacsony formákat, a németek a magas, széles vállúakat, míg a kínai gyártók a semmihez sem hasonlítható konfekció méreteket követik. Mi a saját konfekció-méretezésünket használjuk - ezért mondhatják sokan, hogy "a Bella Mode nadrágjaiban és szoknyáiban a legformásabb a fenekem".


Cégleírás
Bella Mode - a generációk divatháza A Bella Mode tervezői 30 éve öltöztetik a magyar nőket, ezért tudják: a stílus fontosabb a divatnál. Kosztüm, alkalmi ruha, könnyű nyári ruhák - mind megtalálhatóak az aktuális kínálatban. Ismerje meg a Bella Mode új márkacsoportjait, melyek segítenek a választásban: A konzervatív és stílusos nők ruhatárában megtalálható az egyenes szabású kosztüm, a "kis fekete ruha" és a pasztel színekkel festő blúzok sora. A Bella Mode OFFICE kollekciójába olyan darabokat készítettünk Önnek, amelyek könnyen variálhatók, így minden nap változatosan, mégis egységes stílusban érkezhet munkahelyére.
Egy kávé a kedvenc kávézómban, egy gyors ebéd a bevásárlás közben vagy egy koraesti randevú a mozi előtt - alkalmak, amikor energiával töltődhet fel. A Bella Mode DYNAMIC kollekciója készen áll, hogy Ön minden nap feltöltődhessen színekkel és formákkal: tunika, top, blúz, modern kosztüm - minden, ami egy dinamikus nőnek kell. Esküvő, bál, szalagavató, diplomaosztó, reprezentáció, fontos esti munkavacsora - minden alkalom tökéletes, hogy megmutassa: Ön igazi nő.
A Bella Mode ELEGANT kínálatában biztosan megtalálja azt az alkalmi ruhát, estélyit, kisestélyit vagy koktélruhát, amellyel Ön lehet az est királynője.
Kulcsszavak:
Ruházati bolt, Divatáru, Blúz, Kosztüm, Alkalmi ruha, Blézer, Női ruha, Mode, Bella, Három részes kosztüm, Nem csak kis méretekben
Bella Mode Budapest a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Bella Mode Budapest

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Közelben található Bella Mode kirendeltségek

 1. Budaörsi Út 9.
  1118  Budapest
 2. Csányi János Út 1.-3.
  6000  Kecskemét
 3. Ultima Moda
  186.43 km
  Fő Tér 22./7
  9700  Szombathely
 4. Bella Mode
  186.45 km
  Várkerület 49.
  9400  Sopron
 5. Hétvezér Utca 1
  5700  Gyula