Baromfi, Hús És Tojásforgalmazó Kft., Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

TovábbiTel./Fax.: +36-1 260-7291, +36-1 260-8357, +36-1 260-3459

Az 1993-ban alapított Családi Tojás Kft olyan családi vállalkozás, amely az étkezési tojás előállítás teljes vertikumát felöleli, a takarmánygyártástól és jérceneveléstől, a tojástermelésen keresztül az értékesítésig. Valamennyi tevékenységet korszerű, nagyüzemi módszerekkel végezzük. Négy, a vállalkozás tulajdonában lévő, vidéki baromfitartó telepünk, a takarmánykeverő üzemünk és a budapesti, élelmiszeripari besorolású tojáscsomagoló állomásunk is rendelkezik HACCP minősítéssel. Az üzem kialakítása az EU előírásoknak megfelelően történt, a tojás válogatását, osztályozását, csomagolását a legmodernebb holland gépsorral végezzük. A tojásokat a vevők igényeinek megfelelően csomagoljuk, kívánságra fertőtlenítve hozzuk forgalomba.


Cégleírás
A tálcás fóliás termékünk kivételével, a tojáson is feltüntetjük a lejárat dátumát is, így vevőink minden tojáson ellenőrizhetik hogy az még fogyasztásra alkalmas-e. Keresse a tojáson a G-betűt, hogy megbizonyosodjon róla hogy kiváló minőségű magyar tojást vásárolt.
Kulcsszavak:
Tojás, Tojástermelés, Baromfi tenyésztés, Étkezési tojás, Tojás értékesítés, Dobozos tojás, Friss tojás, Fertőtlenített tojás, Kiváló minőségű magyar tojás, Magyar tojás, Tojáztermelés, Tálcás tojás
Baromfi, Hús És Tojásforgalmazó Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Baromfi, Hús És Tojásforgalmazó Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Mázsa Utca 19.
  1107  Budapest
 2. Szállás Utca 21.
  1107  Budapest
 3. Szállás Utca 36
  1107  Budapest
 4. Mázsa Tér 3-5.
  1107  Budapest
  (1) 260 4600
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete