Barna László Ceremóniamester, Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Nyitvatartási idők

péntekPZárva
szombatSzo
8:00 – 16:00
vasárnapVZárva
hétfőHZárva
keddKZárva
szerdaSzeZárva
csütörtökCsZárva
Zárva.
Nyitásig  10 h 1 min.
10 h 1 min

Leírás

Ha nem hagyományos, hanem bulis vagy elegáns esküvőt-lagzit terveztek, akkor potenciális jelölt vagyok a számotokra. Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám: tudom, hogy mit NEM szeretnétek! Pl. Nincs népviselet, nincs vers!
Talán éppen ezért gondolkodtok Ceremóniamesteri stílusban, de igazából még nem tudjátok pontosan megfogalmazni ki is az a valaki aki mindezt megtestesíti.
Győződj meg róla, és olvasd el, hogyan dolgozom!
Személyre szabott stand-up stílusú szövegekkel, hangulatos műsorvezetéssel, biztonságot nyújtó rutinnal Ceremóniamesterként segíthessem az esküvői felkészülést és az esküvő napjának levezetését legyen az bárhol az országban!
Ha az esküvőtökre a Ceremóniamesteretekben sok-sok év tapasztalattal a Volvo biztonságát keresitek, a Forma1 izgalmával és profizmusával, miközben egy stand-up műsort hallgattok, körülöttetek pedig veletek együtt mindenki vidáman ünnepel, akkor megtaláltatok.


Cégleírás
A ceremóniamester feladata nálam az esküvő tervezése és tanácsadás a teljes felkészülési- szervezési időszak alatt, professzionális együttműködő irányítás, könnyed és személyre szabott hangulat biztosítása.

Ha elhivatott és hiteles embert szeretnétek ceremóniamesternek, valódi esküvői gyakorlattal, szimpátia esetén kérjetek bátran ajánlatot.
You are paying for our talent, not our time.

2015-re-re is várom megtisztelő felkérésetek, hogy személyre szabott stand-up stílusú szövegekkel, hangulatos műsorvezetéssel, biztonságot nyújtó rutinnal Ceremóniamesterként segíthessem az esküvői felkészülést, a teljes forgatókönyvének felépítését, és az esküvő napjának levezetését legyen az bárhol az országban!


AJÁNLATOT KÉREK!
Ceremóniamester - esküvőmanagerMivel a szívemen viselem a szakma sorsát és megítélését, és ebben a nagy kínálatban szeretném ha jól tájékozódnátok, ezért sok információt fogtok tőlem az oldalon kapni, ami alapján könnyebben fogtok a megfelelő Ceremóniamesterre találni. Nekem is könnyebb lenne csak gyorsan leírni, hogyan dolgozok hidd el! :)
A párjaimtól kapott referenciákból részletes stílus jellemrajzot kaptok rólam
Sokat segít a kérdéseid megválaszolásában, ha megnézed a GYAKORI KÉRDÉSEK menüpontot, ahol többek között a stílusról, öltözékről, és ceremóniamester árakról kapsz felvilágosítást, és Budapesten kívül hol vállalok még Ceremóniamesteri feladatokat (bárhol :) )Nézzük, melyik Ceró kerül az élő showba?
A kiválasztás folyamata: a szimpatikus weboldalak és arcok kiválogatása után, kialakul egy "kérjünk ajánlatot" kör.
Az itt továbbjutott ceremóniamesternek látszó emberek (akiktől nem rázott ki a rossz értelembe vett hideg) jutnak a középdöntőbe, akik számotokra jó ár/érték ajánlatot képviselnek és a róla látott/olvasottak alapján jó szívvel rendelnétek meg.
Idegen nyelvű leírás
master of Ceremony Hungary, Budapest - Ceremóniamester
Kulcsszavak:
Rendezvényszervezés, Vőfély, Ceremóniamester, Esküvői ceremónia, Konferanszié, Marketing, Barna, Esküvői DJ, Esküvői játékok, Esküvői műsorvezető, Ceremóniamester feladata, Ceremóniamester játékok, Esküvő vezetés, Ceremóniamester ár, Esküvői party zenekar, Esküvőmanager
Szolgáltatási helyek
Budapest, Szeged, Győr, Miskolc, Debrecen, Hódmezővásárhely, . Békéscsaba, Pécs
Barna László Ceremóniamester a következő kategóriákban szerepel:

Barna László Ceremóniamester Budapest

Barna László Ceremóniamester

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Barna László Ceremóniamester

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

László Barna
PR

Üzenet küldése

+36303804442

  Vásároljon Prémium Tagságot

  Céginformációk

  Facebook
  Twitter

  Hasonló cégek a közelben

  1. Erzsebet Korut 9-11
   1073  Budapest
   (06 1) 886 6111
  2. Rákóczi út 50
   1074  Budapest
   +36 70 371 0066
  3. Jókai U. 18
   1066  Budapest
   (1) 332 3535
  4. Benczúr Utca 14
   1068  Budapest
   (1) 321 1227
  5. Déri Miksa U. 10.
   1084  Budapest
   (1) 782 7936
  6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete