Baldachin Bt., Budapest

Nyitvatartási idők

A nyitvatartási idők eltérhetnek
péntekP
6:00 – 14:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
6:00 – 14:00
keddK
6:00 – 14:00
szerdaSze
6:00 – 14:00
csütörtökCs
6:00 – 14:00
Államalapító Szent István ünnepe, befolyásolhatja a nyitvatartási időt
Zárva.
Nyitásig  2 nap 13 h 8 min.
2 nap 13 h 8 min

Leírás

Mennyi kérdés merülhet fel egy lakás berendezésénél - mi az a sínrendszer, a lapfüggöny, a roló, a fa reluxa, a motoros karnis, a plisszéfüggöny, az organza, a black out, az art deco, a feszített drapéria stb. ezek mire valók, mit tudnak stb. Melyik anyag mire való, kárpit, függöny, drapéria, ágytakaró, párna stb. fényvisszaverő, fényáteresztő, hővisszaverő és még sok-sok kérdés. Ugye nem is olyan egyszerű? Az átlagember számára sok-sok ismeretlen fogalom, ha egyedül kezdi el a lakását berendezni, felújítani, sok-sok lehetőségtől esik el, míg ha szakemberhez fordul, kinyílik a lehetőségek tárháza, ami nem elsősorban anyagiakban, hanem ismereteken múlik! Ezért vagyunk, hogy ezt biztosítsuk kedves partnereink számára. Ha kíváncsivá tettük, böngéssze tovább honlapunkat.
Cégünk 21 éve működik a függöny, lakás textil, lakberendezés szakmában, ez idő alatt nagy tapasztalatot és óriási gyakorlatot szereztünk. Vevőink visszajelzései alapján is érezzük, hogy fő erősségünk a személyre szóló szaktanácsadás, amely kiterjed az egész lakás berendezésére is, de természetesen fő tevékenységünk a függönyözés. Ehhez rendelkezünk nagy-nagy anyagválasztékkal, mely minden stílust magában foglal a klasszikustól a retroig, az organzától, a selymen keresztül a szövetig. Különleges kiegészítők, zsinórok, bortnik, kikötők segítik az apró részletek tökéletes összhatását. Speciális igényeknek is állunk elébe, akár black out (teljesen fényzáró, fényvisszaverő), akár tűzbiztos (nem terjed a tűz a lakásban a függönyből), akár scath guard (szennytaszító) anyagról legyen is szó.
A függönyök működtetéséhez a legmodernebb karnis szerkezetek segítenek, a legszélesebb igények, például laproló, vagy lapfüggöny megoldások kielégítéséhez is, akár motorosan működtetve. A lakás harmóniájához hozzátartozó kiegészítők is rendelkezésre állnak; szőnyegek, faliképek, ágytakarók, párnák, tapéták stb. mintában, anyagban összehangolva.


Kulcsszavak:
Belsőépítészet, Lakásfelszerelés, Lakásberendezés
Baldachin Bt. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Baldachin Bt.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Nagytétényi út 190.
  1223  Budapest
 2. Nagytétényi Út 37-43.
  1029  Budapest
  (1) 424 3422
 3. Nagytetenyi Ut 37-43
  1222  Budapest
 4. HÁROS U. 7.
  1222  Budapest
  204-4462
 5. 1222 Budapest, Virág U.3.
  1222  Budapest
  (30) 952 9626
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete