Béres Egészségtár Kft., Budapest

2 Vélemény
Béres Egészségtár Kft.
Károlyi Sándor Út 121.
1151 Budapest - XV. kerület
(1) 459 8300
(1) 459 8360
(1) 459 8362

Leírás

A Bellis Egészségtár elődjét, a Béres Egészségtár Kft-t 1998-ban alapította a Béres Cégcsoport. A kezdetben kiskereskedelmi egységként működő vállalkozás 2003-ban alakult át fitotéka termékkörre szakosodott, széleskörű szolgáltatást nyújtó nagykereskedővé. 2007-ben megszerezte a gyógyszer-nagykereskedelmi engedélyét, de továbbra is a fitotéka termékek maradtak a fókuszban. A vállalat 2010-ben nőtte ki Ciprus utcai raktárát, és tette át székhelyét a jelenlegi, modern raktárlogisztikát nyújtó Károlyi Sándor utcai telephelyre.
2016. év elején történt tulajdonosváltásunk eredményeképpen cégünk Bellis Egészségtár Kft néven folytatta piaci tevékenységét. Vállalatunk nemcsak nevében változott, hanem teljesen új stratégia alapján és friss arculattal, vadonatúj szolgáltatás portfóliót kezdett kínálni partnereinek.
A változás sikerességét jelzi, hogy partnereink száma egyre bővül, hiszen egyre több patika ismeri fel, hogy milyen előnyöket jelent számukra, ha a Bellis gyógyszer-nagykereskedéstől rendelnek.


Kulcsszavak:
Étrendkiegészítő, Gyógynövény készítmény, Hajsampon, Gyógynövény Kivonatok, Fogyasztó Tea, Gyógynövény alapú termék, Fogyókúrás készítmények, Gyógynövény Tabletta, Fokhagyma Kapszula, Gyógynövénytermék, Ananászos Táplálékkiegészítő, Bio Táplálékkiegészítő, Gyógysampon, Étrendkiegészítő készítmény, Bébi Étel, Fogyasztószerek, Gyógyhatású termék, Wellness, Egészséges életmód, Fürdőkristály, Automata Vérnyomásmérő, Fogyasztó Tapasz, Fogyasztó Hatású termék, Fogyasztókrém, Gyógynövény Kivonatot Tartalmazó készítmény, Gyógynövénysampon, Ambuláns Vérnyomásmérő, Fokhagyma Tabletta, Fájdalomcsillapító Hatású készítmény, Fájdalomcsillapító termék, Fájdalomcsillapító Toll, Gyógyszer Nélküli Fajdalomcsillapító termék
Béres Egészségtár Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Nicky1985
Béres

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nem vagyok a híve a különböző vitaminok és táplálékkiegészítők fogyasztásának. Inkább táplálék útján próbálom magamhoz venni ezeket az anyagokat, sok zöldséggel, gyümölccsel. De most, az influenzaszezon idején úgy éreztem, elkél egy kis plusz segítség a szervezetnek, ezért minden nap eszek Béres C-vitamint. Ezen kívül a vizsgaidőszakban is szedtem Béres termékeket. Magnézium és B6-vitamin tablettát, illetve ginseng kapszulát. Ezek segítenek fokozott szellemi igénybevétel esetén, a ginseng pedig javítja a memóriát.

Egézség

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Amióta a Béres cseppeket szedem javult az állapotom. Köszönöm Béres!

Írjon véleményt a(z) Béres Egészségtár Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Székely Elek Út 11
  1151  Budapest
 2. SZÁNTÓFÖLD ÚT 1.
  1151  Budapest
 3. Megyeri Út 230.
  1048  Budapest
 4. Lakkozó Utca 15
  1048  Budapest
 5. Megyeri Út 216.
  1048  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete