Avila-Team Kft, Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Válaljuk rövid határidővel 5éves garanciával válaszfalak álmennyzetek építését. Egyedi elképzelések kivitelezése. EMI bizonylat.


Cégleírás
Az AVILA-TEAM KFT elkötelezett a minőség mellett. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a minőségi munkára! Ezt kiváló alapanyagokkal, professzionális gépekkel és hozzáértő szakemberekkel oldjuk meg. Megbízó igények alapján munkánkat korszerűen felszerelt és megfelelően gépesített körülmények között végezzük. Célunk egy olyan szervezet működtetése, mely maximálisan eleget tesz a megrendelői elvárásoknak. Jól képzett, megbízható alkalmazottaink révén családi vállalkozásunk alkalmas rövid idő alatt magas színvonalú szolgáltatás nyújtására. A hangsúly a rendszeren van, melyeknek széles elemválasztéka a típus feladattól az egyedi igényekig egyaránt kínál megoldást.
Kezdettől fogva nagy figyelmet fordítunk a szakszerű munkavégzéshez szükséges szerszámok, gépek alkalmazására, a technológiák betartására, valamint annak minőségi anyagokkal való kivitelezésére. Nagy gyakorlattal rendelkező szakembereink képesek az elvárható minőségi munka határidőre való elkészítésére, nagy figyelmet fordítva a megrendelő esetleges speciális igényeire is. Cégünk vezetése minden dolgozójától és alvállalkozójától elvárja, hogy munkájában fő szempont legyen az igényesség és a szakszerű munka elvégzése. A Megrendelt munka a megbízásban (szerződésben) foglaltaknak és az erre vonatkozó szabályoknak megfelelően I. osztályú minőségben készül el.
Az AVILA-TEAM KFT fő feladatának tekinti a megrendelő elvárásainak megismerését, a szolgáltatás egyenletes kiváló minőségben történő maradéktalan teljesítését. Az AVILA-TEAM KFT kizárólag magyar munkavállalókat foglalkoztat. Kihasználva a modern gipszkarton alapanyagok tulajdonságait és munkatársaink kreativitását várjuk új ügyfeleink jelentkezését,
Kulcsszavak:
Hőszigetelés, Tűzgátlás, Hangszigetelés, Válaszfalak, Gipszkarton szerelés, Dobozolás, Álmenyzetek
Avila-Team Kft a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Avila-Team Kft

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Krisztián Tóth
Vezetőség

Üzenet küldése

  Vásároljon Prémium Tagságot

  Hasonló cégek a közelben

  1. KADOSA U. 52.
   1031  Budapest
   (1) 290 99 14
  2. Aquincum Park, Szőlőkert u. 4/b
   1031  Budapest
   (1) 250 2601
  3. Boris U. 4.
   1031  Budapest
   (1) 242 2154
  4. Rákóczi Utca 43
   1204  Budapest
   06704592886
  5. Áldomás U. 4.
   1037  Budapest
   (1) 437 6864
  6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete