AUTÓ-DIVUS KFT, Budapest

5 Vélemény
Ellenőrzött adatok, frissítve 2020. január 9.

Nyitvatartási idők

szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
8:00 – 17:00
keddK
8:00 – 17:00
szerdaSze
8:00 – 17:00
csütörtökCs
8:00 – 17:00
péntekP
8:00 – 17:00
Zárva.
Nyitásig  1 nap 23 h 33 min.
1 nap 23 h 33 min

Leírás

Rövid határidőn belül elvégezzük törött, sérült, karambolos gépkocsinak karosszéria javítását, lakatolását, fényezését teljes körű biztosítási ügyintézéssel. Minden típusú személy és kisteherautó karosszéria javítását, fényezését, polírozását, szervizelését, karbantartását, vizsgáztatását, klíma javítását vállaljuk. Napjaink legmodernebb digitális ponthegesztőjével, fényezőkamrájával illetve, húzató padjával dolgozunk a tökéletes végeredmény eléréséért.
Műanyag karosszéria elemeket speciális technológiával javítjuk. Szélvédők, oldalüvegek cseréjét akár azonnal elvégezzük.
Veterán autók korrodált részeinek szakszerű javítását is vállaljuk. Műhelyünk felszereltsége, kollégáink szakmai tudása és felkészültsége lehetővé teszi az ügyfelek minőségi és korrekt kiszolgálását.


Kulcsszavak:
Autójavítás, Autószerviz, Futómű Beállítás, Gépkocsi javítás, Klíma feltöltés, Autófényezés, Karosszéria javítás, Kárügyintézés, Szélvédő csere, Kárrendezés, Kárbejelentés, Személyautó javítás, Autómentés, Kisteherautó javítás, Szélvédő, Autó, Autóalkatrész, Szervíz, Auto, Skoda, Fiat, Alkatrész csere, Divus, Húzatópados helyreállítás, Karambolos gépkocsi, Karambolos kárrendezés, Kárrendezési centrum, Kárrendezési központ, Segítség kérés
AUTÓ-DIVUS KFT a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Autó Divus Kft értékelés

, több mint 2 évvel ezelőtt

Az én autóm egy korábban szerzett sérülését valakik anno elég lelketlenül meggányolták, aztán ez szépen az idő múltával megbosszúlta magát - elindult az enyészet útján. Ekkor találtam rá az Autó Divus Kft-re, és vittem el hozzájuk szeretett járművemet. Az ügyintézés és a hozzáállás szuper volt, az elvégzett munka pedig maga a CSODA! Ilyet még sosem láttam, egyszerűen gyönyörű munka! Köszönet érte! Mindenkinek csakis ajánlani tudom Őket!!!!!
Autó Divus Kft értékelésAutó Divus Kft értékelés
#karosszéria#autójavítás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Az Auto-Divusról

, több mint 2 évvel ezelőtt

Valódi profi cég az Auto-Divus!

Amikor balesetem volt, egy rokonom küldte őket a helyszínre. Onnan kezdve ők intéztek mindent helyettem, elszállították az autómat, a következő napokban nem kellett napokig rohangálnom és sorban állnom a szükséges papírokért. A javítás alatt nem kellett nélkülöznöm az autómat, mert kaptam tőlük ez időre egy klassz bérautót. Emberbarát hozzáállásuk sokat segített a nehéz pillanatokban.
Megértőek, gyorsan és gyönyörűen dolgoznak. Hálás vagyok a rokonomnak, hogy őket küldte oda akkor hozzám...
Az Auto-Divusról csak jót tudok mondani, és megragadom az alkalmat, hogy a legjobb szavazatot adjam rájuk, hiszen ők valóban megérdemlik!!
Köszönet nekik most is!
#Auto?Divus#bérautó#autómentés#autójavítás#kárrendezés#kárügyintézés#autófényezés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Ajánlom mindenkinek

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon örültem, hogy amit ígértek betartották,időben tájékoztattak minden dologról amit kértem a javítás megkezdése elött. Az irodában a hölgyek kedvesen és nagyon rutinosan hozzáértéssel végezték az adminisztrációs munkákat. JÓ CSAPAT- ként müködnek az rögtön látszott számomra is. A kárrendezés és javításban sok tapasztalattal bírnak.

Autó Divus értékelés

, több mint 2 évvel ezelőtt

Tökéletesen elégedett vagyok a cég által nyújtott javítási határidővel és a minőséggel is.
#karosszéria javítás#kárrendezés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Flórián György
Auto Divus Kft

, több mint 2 évvel ezelőtt

Mindenkinek csak ajánlani tudom, korrekt, kiváló munkát végző cég. Szinte jobb lett az autó, mint újkorában. Komplett ügyintézés /bank, biztosító, stb/ nem kell szaladgálni ide-oda az embernek. Hozzáértők, udvariasak, bár minden szervíz ilyen volna. Korrekt, nem rabló árak.
## karosszéria# autójavítás# karambol.
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) AUTÓ-DIVUS KFT részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Hajdúcsárda u. 6
  1173  Budapest
  (1) 253 0078
 2. Tóimalom Utca 2.
  1173  Budapest
  (1) 256 6978
 3. Pesti út 5.
  1173  Budapest
  (1) 258 5013
 4. Pesti Út 5.
  1173  Budapest
  (1) 258 5013
 5. Pesti út 5.
  1173  Budapest
  06 21 300 5529
 6. Pesti Út 2
  1173  Budapest
  (1) 254 0850
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete