Autó bérbeadás, Budapest

Cylex Prémium Tagság
További információk

Autó bérbeadás
Régi Fóti út Szántóföld út Sarok, Régi Fóti út 14
1151 Budapest - XV. kerület
Autókölcsönzőnkben bérautót egyszerűen, gyorsan és kedvező feltételekkel kölcsönözhet! Alsó-, közép-, nagy kategóriás bérautók, egyterűek, kisbuszok, utánfutók! Ne feledje Budapesti autókölcsönző a XV. kerületben, a Busz plusz autókölcsönző!
Írj véleménytHibás adat jelentéseOldal módosítása
Ellenőrzött adatok, Frissítve 4 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-09-684481
Adószám
11942919-1-42

Leírás

Bérautóink között biztosan megtalálja Ön is azt a típust, amely leginkább megfelel igényeinek. Autókölcsönzőnk Önt is várja egyszerű, gyors ügyintézésével. Bérautóink között megtalálja a városi autót éppúgy, mint a prémium kategóriás bérautót. Autóparkunk igyekszik az igények széles skáláját kielégíteni. Keresse fel weboldalunkat, és tájékozódjon az autóbérlés feltételeiről.

  1. Contact
  2. Kölcsönzés

Cégleírás
A Busz plusz autókölcsönző Budapest XV. kerületi telephelyén egyszerű, és gyors ügyintézés mellett valósul meg az autókölcsönzés. Autókölcsönzőnkben alsó-, közép-, és luxus kategóriájú személyautó kínálatunkból választhatja ki azt a bérautó típust, amely elvárásainak leginkább megfelel. De nemcsak személyautó kölcsönzés esetén érdemes felkeresni minket, hanem akkor is ha más jellegű járműre van szüksége.
Kisbusz bérlés, amikor a személyautó már nem elég, indokolhatja ezt nagycsalád, vagy céges, illetve baráti társaság létszáma. Kisbusz bérlés esetén 6-9 fő tud kényelmes körülmények között együtt utazni. A kisteherautó kölcsönzés motivációja is többféle lehet, így kínálatunk is többféle.
Kisteherautó bérléskor választhat nyitott, és dobozos, illetve hűtő jármű típus közül. Végül, de nem utolsó sorban az utánfutó kölcsönzést is intézheti nálunk. Keresse fel weboldalunkat, vagy kérje személyes tájékoztatónkat elérhetőségeinken.
Kulcsszavak:
Autóbérlés, Autókölcsönzés, Bérautó, Kisbusz bérlés, Kisteherautó bérlés, Autó bérbeadás, Gépkocsi kölcsönzés, Gépkocsi bérlés, Utánfutó bérlés, Utánfutó kölcsönzés, Kisteherautó kölcsönzés, Autóbérlés olcsón, Kisbusz bérlés olcsón, Autóbérlés árak, Kisteherautó bérlés árak
Szolgáltatási helyek
Országos
Irodánkban beszélt nyelvek
Magyar, Angol
Fizetési lehetőségek
  • Készpénz
    Készpénz
Autó bérbeadás a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Autó bérbeadás

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Termékek

Mercedes-A-class
Személyautó bérlés Kis és kombi személyautók bérlése 7.000.-/ naptól. 7000 HUF

Fiat-Ducato
Kisteherautók bérlése Költöztetne? Mi ebben is segítünk! Kisteherautóink állnak rendelkezésükre 13.000.-/nap áron. 13000 HUF

Autómentok
Utánfutó Amennyiben utánfutóra van szüksége 4m - 8,5m hosszúságú futóink állnak rendelkezésére. 10.000 Ft - 13.000 Ft közötti áron. 10000 HUF
Facebook