Autóüveg - Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Cégünk Alfa Autoglass minden autóüveg javítással és szélvédő cserével foglalkozik.Ügyfélvárónkban végig rálátással rendelkezik gépkocsijára, nyomon tudja követni minden autóüvegi és szélvédő cseréje egymás utáni technológiai műveletek megvalósítását Általunk forgalmazott és beszerelt minőségi autóüveg és első szélvédő gyártóí az alábbi kalkulátorban találhatók meg: PILKINGTON, HIRSCHLER, NORDGLASS, SEKURIT, SICURSIV, SPLINTEX. Szélvédő csere helyszíni kiszállással! Európai üveg, minőség, garancia! Ezenkvűl foglalkozunk biztonsági és hővédő autóüveg fóliázással, és épület ablak fóliázással, melyek betörés-, fény-, hő-, és szigetelési védelemmel látják el autóját és lakás ablakait.


Cégleírás
Az autóüveg nagy részét a vezető eredeti alkatrész gyártók állítják elő, de jelentős arányt képviselnek az utángyártott autóüveg termékek gyártói is. Minden utángyártott autóüveg meg felel az eredeti müszaki követelményeknek. Autó szélvédő üveg javításhoz a NASA által fejlesztett, speciális műgyanta alapú anyagot használunk, amely megegyezik az üveg fénytörési mutatójával, és örök garanciát adunk, hogy a javított kőfelverődés, repedés nem veszti el átláthatóságát és nem sárgul be. Mint sok más alkatrész a gépjárművön a szélvédő üvegeknek is kibővült a funkciója. A ragasztó, tömítő technológiával az autóüveg közvetlenül a karosszéria, keretbe ragaszthatják.
A közvetlenül ragasztott autóüveg szerves alkotó részévé válik a karosszériának, és hozzájárul a konstrukció merevségéhez, ezzel lehetővé téve, hogy a gépkocsi könnyebb, gazdaságosabb, biztonságosabb és külalakra szebb legyen. Azonos terhelés mellett az utastér sokkal kisebb mértékben csavarodik el, mint a be nem ragasztott autó üvegek esetén, jobb az úttartás, kisebb a belső zaj. Mivel az autó üveg szerkezeti elemmé vált, olyan rögzítést kellett találni, mely a keletkező erőket megfelelően átadja, de a karosszéria és a különböző merevsége és hőtágulása miatt az autóüveg nem károsodik. Ezek a látszólag ellentétes szempontok rugalmas ragasztás alkalmazása révén oldódnak fel.A szélvédő és minden autóüveg beragasztása igen fontos biztonsági tényező, hiszen a legtöbb utas oldali légzsák ütközés esetén, vagy boruláskor a szélvédőnek támaszkodik.
Rövid határidővel vállaljuk minden gépjármű típus ablakainak fóliázását. A felszerelt fóliáról a gépjármű tulajdonosnak műbizonylatot állítunk ki, amely egyrészt tanúsítja a Közlekedésbiztonsági Főfelügyelet előírásainak való megfelelőséget, másrészt az esetleges reklamációk esetén ezzel érvényesíthető a garancia. A műbizonylat és a felszerelt fólia összerendelhetőségét a Közlekedésbiztonsági Főfelügyelet engedélyének a fóliára felcímkézett száma biztosítja.
Kulcsszavak:
Autóüveg beszerelés, Kőfelverődés javítás, Szélvédő javítás, Szélvédő csere, Autóüvegezés, Szélvédő, Autó, Autóüveg, Autófóliázás, Autófólia, Autóüveg fóliázás, Autóüveg csere, Autóüveg eladás, Szélvédő beszerelés, Autó fólia fóliázás, Autóüveg ragasztás, Napfénytető beszerelés beépítés
Autóüveg - Budapest a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Autóüveg - Budapest

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Árpa U. 20
  1107  Budapest
  (1) 261 9349
 2. Száva U. 5-7.
  1107  Budapest
  (30) 941 2650
 3. Fogadó Utca 6.
  1107  Budapest
  (70) 320 4232
 4. Fogadó Utca 6.
  1107  Budapest
  (70) 380 7611
 5. Fogadó Utca 6
  1107  Budapest
  (70) 320 4232
 6. Hizlaló Tér 1
  1107  Budapest
  (1) 277 0514
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete