Audatex Magyarország Kft., Budapest

more than 2 years ago

Leírás

gépjármű javitási kalkulációs program


Cégleírás
A hatvanas évek elején született meg az ötlet a németországi Minden városában, a karambolos javítási költségek számításának megoldására. 1968-ban a svájci Swiss Re biztosító társaság szerezte meg az Audatex rendszerhez kapcsolódó jogokat. A vezetés Zürichből irányította a rendszer fejlesztését. Németország után Svájcban és Ausztriában kezdődött meg az Audatex programok alkalmazása. Jelen: Az Audatex rendszer elterjedése világszerte - az Amerikai Egyesült Államoktól Japánig - elsősorban hatalmas adatbázisának és megbízhatóságának köszönhető. 1998-ban az amerikai ADP (Automatic Data Processing, Inc.) társaság szerezte meg az Audatex irányítását.
Az ADP az egyik legnagyobb független számítástechnikai szolgáltató cég a világon. Az Audatex vezérkar székhelye továbbra is Zürichben található. Jelenleg már 21 országban alkalmazzák az Audatex programokat világszerte, 15 különböző nyelven. Az Audatex rendszer adatbázisának karbantartását és fejlesztését több mint 100 magasan képzett szakember végzi Németországban, Franciaországban és Spanyolországban. Magyarországon 1994 óta alkalmazzák az Audatex rendszert a gépjármű javítási költségek meghatározására.
Jelenleg már az összes gépjármű kárrendezéssel foglalkozó biztosító társaság az Audatex javítási programokkal számol és mintegy 800-900 nagyobb kapacitású javító műhely készíti költség elszámolásait az Audatex rendszerrel. Partnereink a kárrendezéssel foglalkozó nagyobb szakértői irodák és számos igazságügyi szakértő is. A központi Audatex adatbázis hazai viszonyokhoz alakítása, a márkaképviseletektől származó alkatrész árak feltöltése, a programok és adatbázisok fordítása egyaránt munkatársaink folyamatos munkájának eredménye.
Kulcsszavak:
Szoftver, Adatfeldolgozás
Termékek
CD
Audatex Magyarország Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Audatex Magyarország Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Dévai U. 26-28
  1134  Budapest
  (1) 801 7014
 2. Váci Út 19.
  1047  Budapest
  +44 7708 378542
 3. Váci Út 19
  1134  Budapest
  (1) 221 9705
 4. VISEGRÁDI U. 64.
  1133  Budapest
  (1) 236 06 46
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete