Atlantis art Bt., Budapest

frissítve 2018. május 15.

Leírás

A 60-as évek lázadó ifjúsága egy új korszakot teremtett, szakítva az akkori kor hagyományaival és szokásaival.


Cégleírás
A 60-as évek lázadó ifjúsága egy új korszakot teremtett, szakítva az akkori kor hagyományaival és szokásaival. Forradalmian új látásmódot és életérzéseket teremtett és hirdetett a világban a legegyszerűbb napi kérdésektől kezdve a legmagasabb társadalmi és politikai fórumokig bezárólag. Ez a nemzedék számos világsztárt emelt színpadra eleinte főleg az angolszász anyanyelvű országokban, de a szinte társadalmi forradalommá nőtt mozgalom viharos gyorsasággal végigsöpört Európa keleti régiójában is, többek között Magyarországon is megteremtve az akkori hazai sztárokat többek között az ATLANTIS zenekart. A kezdeti formációt nem kisebb személyiségek alkották, mint az akkor nagyon népszerű alapító tag Neményi Béla, Sankó László és azóta már legendává nőtt Radics Béla gitáros, majd a 70-es évektől Danyi Attila, Várkonyi Mátyás, Fekete Gábor és Fekete Gyula.
A zenekar 60-as évekbeli arculatát teljes mértékben az akkori populárisnak nevezhető irányzatok jellemezték. A zenekar közel 40 éves fennállásából következően számos változáson ment keresztül, de a közönségigények maximálisan kielégítésére való törekvés napjainkig töretlen maradt. Az ATLANTIS fennállásának második két évtizedbeli tevékenységét a világ számos országában történő vendégszereplés jellemezte és napjainkban is jellemzi, ami a zenekar szakmai és technikai színvonalát illetően a teljes körű garanciát biztosít minden külföldi és hazai megrendelő felé.
A szakmai garanciát továbbá a több mint egy évtizede fennálló Luczek Imre által vezetett Piri József, Major László és Horváth Andrea összetételű formáció személyi stabilitása is erősíti.
Kulcsszavak:
Hangtechnika, Fénytechnika, Rendezvény, Zene, Művészet, Szórakoztatás, Tárhely, Fórum, Ingyen, Free, Mp3, Hírlevél, Freeweb, Vendégkönyv, Toplista, Warez, Csíkcsere, Top10
Atlantis art Bt. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Atlantis art Bt.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Uszoda U.11/A
  1173  Budapest
  (1) 256 0974
 2. Széchenyi I. Utca 2
  1183  Budapest
 3. Hősök Tere
  1172  Budapest
 4. Robogó u. 70
  1172  Budapest
  (1) 248 3100
 5. Repülőtér 1 .
  1107  Budapest
  (1) 433 3411
 6. Pesti Út 318
  1171  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete