Asia Center Budapest

11 Vélemények
Asia Center Budapest
Szentmihályi Út 167-169.
1152 Budapest - XV. KERÜLET
+36 1 688 8824
+36 1 688 8889

Gazdasági információk

Adószám
12402258-2-42
TEÁOR kód
6820 - Saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadása, üzemeltetése

Leírás

Az AsiaCenter 2003-as megnyitása óta rendkívül népszerű családbarát bevásárlóközpont, amely egyedi színfoltot képvisel a magyar kereskedelmi piacon. Az AsiaCenter kis- és nagykereskedelmi, valamint kulturális- és üzleti központként a hét minden napján nyitva tart, modern környezettel, kiváló infrastruktúrával áll a bérlők és váráslók rendelkezésére. Az AsiaCenter földrajzi és logisztikai szempontból kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy elérést biztosítson a minőségi termékeket gyártó és forgalmazó ázsiai vállalkozásoknak a magyar és a közép-kelet-európai kereskedők felé. Az AsiaCenter kereskedelmi kiállítások és vásárok kedvelt helyszíne, egész évben nyitva tartó kiállítási területével, egyéni igények szerint alakítható irodahelységekkel és raktárterülettel várja partnereit. A két szárnyból álló, három szintes épületeggyüttes teljes egészében akadálymentes és az ősi keleti térrendezési művészet, a Feng Shui alapelvei szerint épült.
Az itt töltött időt családbarát és kényelmi szolgáltatások teszik még kényelmesebbé. Az AsiaCenter ingyenes parkolást kínál fedett és szabadtéri parkolóházában személyautók és buszok számára. 2015. februárja óta az AsiaCenter speciális házirend betartása mellett lehetővé teszi a házikedvencekkel való vásárlást.
Kérjük, figyelje az eligazodást segítő piktorgrammokat!. A 2012-től hatályba lépett törvényi szabályozás értelmében dohányozni kizárólag AsiaCenter szabadtéri területein (kivéve a buszmegálló) kialakított dohányzóhelyeken lehet.

 1. Contact
 2. Services

Kulcsszavak:
Bevásárlóközpont, Shopping Center, Bevásárlócentrum, Shopping, Üzletközpontok, Asia Center Vásárlás, Asia Center Bevásárló Centrum, Asia Center Áruház, Asia Center Üzletközpont, Asia Center szórakoztató központ, Asia Center Pláza, Asia Center Bevásárlás, Asia Center Butikok, Asiacenter, Asia Center Bevásárlóközpont
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Asia Center Budapest a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Erzsébet Nacsák
Rövid dicséret

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Jó, hogy van az áruház. Minőség és kiszolgálás nagyban javult. Vásárlói kör is változott, ahogy nézem. Kulturáltabbak az emberek is. Kérdésem egyben, ha valaki időben olvassa: május 26-án nyitvatartás, illetve Pünkösd hétfőn zárva lesznek-e? Köszönöm az esetleges váaszt.x
#ruha#élelmi#pipere#stb.
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

szalgvivös ruhám

több, mint 6 hónappal ezelőtt

nekem onnan van szalgvivös ruhám februárra

minden :)

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Online lehet rendelni? és ha igen, akkor hol lehet megtalálni a termékeket illetve az árakat?

rucik

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tényleg nagyon jó cuccok vannak az Asia Centerbe. most jövök onnan.

Farkas Krisztina
vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Rengeteg üzlet két hatalmas épületben. Jó áron és sok minden van, de ugyanakkor nagyon soknál ugyan az az áru található. De így is megéri kinézni, mert mindig vannak újdonságok és jó kis akciók. NEm csak ruházati cikkek és cipők vannak, hanem rengeteg illatszer parfüm, ékszerek,elektronikai cikek, fürdőszioba felszerelések, alkalmi és esküvői ruhák. Tömegközlekedéssel célszerűbb inkább a közvetlen járatot választani, mert a főúttól elég sokat kell begyalogolni.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Asia Center Budapest részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Szentmihályi Út 131.
  1152  Budapest
 2. ÁRPÁD ÚT 183-185
  1042  Budapest
 3. ÖV U. 3.
  1141  Budapest
 4. Árpád Út 112.
  1042  Budapest
 5. Erzsébet Királyné 49
  1142  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete