Aquaworld Zrt., Budapest

2 Vélemény
Aquaworld Zrt.
Íves Út 16
1044 Budapest - IV. Kerület, Újpest
(1) 231 3600
(1) 231 3601
(1) 231 3760
(1) 231 3630
(1) 231 3619
Ellenőrzött adatok, Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Leírás

Költözz be nyárra a Vízibirodalomba!
Táborok az iskolaszünetben egész nyáron, szervezett úszó, szinkronúszó és búvár táborok, egész napos változatos programok, játék, csobbanás, úszás, szórakozás. Vízi és szárazföldi játékok, úszásoktatás, foci, strandröplabda, filmvetítés, játszóház, élménycsúszdák, egész napos felügyelet.
- mert Táborozni nálunk jó!


Kulcsszavak:
Internet, Hotel, Wellness, Pihenés, Tábor, Élményfürdő, Táborozás, Fürdőzés, Úszótábor, Aquaworld, Búvár Táborok, Szinkronúszó Táborok
Aquaworld Zrt. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

eramama18
Aquaworld Vizibirodalom

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nekünk még szerencsénk volt, mert a nyár végén sikerült itt eltölteni egy kellemes napot. Még a külső rész is nyitva volt. Nagyon szép a kivitelezés. Igényes a teljes felszerelés. Rengeteg csúszda, pezsgőfürdő stb. szolgálja az idelátogató vendégek kikapcsolódását. A kertben felállított faházas büfében nagyon finom kávét ittunk és a csúszdapark étterme is tökéletes kiszolgálást nyújtott elfogadható áron. Kedvezményes áron érdemes délután is átmenni, mert 22 óráig van nyitva. Szerintem aki egyszer jár náluk, biztos visszatérő vendég lesz.
## vendéglátás# strand# pihenés# csúszdapark
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Hőgyéné Manyaszek Jelica
strand, ürdés,pihenés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Rendkívül szépen megtervezett, megépített, nagyon igényes aquapark. 2 héttel ezelőtt (tehát már benne a télben) töltöttünk el itt kisgyermekekkel néhány órát. A gyermek medence is nagy 3 csúszdás, nagyon szép nagy gyermekbarát játszótérrel. Az egyetlen negatív dolog számunkra az volt, hogy a 3. emeleti csúszdánál este 8-kor kezdtek el szellőztetni, a hely amúgy sincs túlfűtve ezért mindenhová köpenyben vagy törölközőben kellett menni, de a 8 órás szellőztetés télen azért tényleg túlzás. Ráadásul 3.szori szólás után is a fiatal (hosszúnadrágos!) úszómester még mindig húzta a "száját", hogy hát "szellőztetni is kell időnként"... Azért tényleg nagyon érdemes ellátogatni ide, de azt hiszem igazi élményt mégiscsak nyáron nyújt!
## fürdés# csúszdapark# élménypark
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Aquaworld Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook
Twitter

Hasonló cégek a közelben

 1. Bőröndös U. 18
  1046  Budapest
 2. Tóth Aladár Utca 25
  1048  Budapest
 3. M-Gél
  1.95 km
  Adatok
  Megyeri Út 51.
  1044  Budapest
 4. Galopp U. 13.
  1046  Budapest
 5. ÜDÜLŐ SOR 7.
  1044  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete