Angyal Virtuális Asszisztens, Budapest

Ellenőrzött adatok, Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
9:00 – 18:00
keddK
9:00 – 18:00
szerdaSze
9:00 – 18:00
csütörtökCs
9:00 – 18:00
péntekP
9:00 – 18:00
Zárva.
Nyitásig  2 nap 4 h 17 min.
2 nap 4 h 17 min

Gazdasági információk

Cégnév
Angyal Szilvia Egyéni Vállalkozó
Adószám
68812193-1-42

Leírás

Virtuális asszisztens szolgáltatást kínálunk megrendelőink számára. Nincs szükség irodára, eszközökre, teljes munkaidőben bejelentett alkalmazottra ahhoz, hogy legyen asszisztense. Ha szeretné megkönnyíteni vállalkozása és a saját életét, több szabadidővel szeretne rendelkezni, forduljon hozzánk bizalommal! Célunk, hogy megfelelő segítséget nyújtsunk ügyfeleink számára!
Ha szüksége van segítségre, hogy vállalkozása naprakész adminisztrációval rendelkezzen, komplexebb, vagy eseti feladatok végrehajtásában, keressen minket!


Cégleírás
Bár a fogalma nem új keletű, Magyarországon még mindig sok ember számára fejtörést okoz, hogy mi, ki is a virtuális asszisztens és miben tud segítséget nyújtani.

A virtuális asszisztens rendszerint otthonából dolgozik, minden esetben számlaképes, aki rendelkezik olyan képességekkel - készségekkel, melyekkel ügyfelei számára segítséget nyújt a gördülékeny működésében. Magyarországon leginkább KKV-k, egyszemélyes vállalkozók és startup cégek veszik igénybe a szolgáltatásokat.

Külföldön jellemzően szakosodva végzik feladataikat (online marketing, fordítók, ügyfélszolgálat stb.), de természetesen sokan vannak, akik általános asszisztensi feladatokat látnak el.

Kinek és miért éri meg a virtuális asszisztens?
Akik nem szeretnének irodát fenntartani ahhoz, hogy egy asszisztensük legyen
Akik nem tudnak egy asszisztens számára állandó, rendszeres munkát adni, de ettől függetlenül szükségük lenne ilyen munkát végző személyre
Akik nem szeretnének egy asszisztens számára megfelelő infrastruktúrára költeni (pl.: informatikai eszközök)
Akik bizonyos munkafolyamathoz nem értenek, nem szeretnének érteni, nem szeretik megcsinálni és inkább kiszerveznék valakinek
Kinek és miért nem éri meg a virtuális asszisztens?

Akik igénylik a folyamatos jelenlétet
Akik személyes ügyfél-szolgálatot tartanak fenn
Azt is mondhatnánk, hogy a felhasználási lehetősége egy virtuális asszisztensnek szinte korlátlan, mindenki más - más fantáziát lát benne.

Tapasztalataim alapján, itthon nagy számban tartanak igényt teljes körű irodai asszisztencia elvégzésére, hiszen így költséghatékonyabb a vállalkozások működése. Természetesen időszakos, ad hoc jellegű feladatokra is hasonlóan van igény, hiszen mindenkinek előfordulhat vállalkozásában olyan szituáció, amikor felhalmozódnak olyan munkafolyamatok, melyben külső segítségre van szükség.
Kulcsszavak:
Virtuális iroda szolgáltatások, Adminisztráció, Asszisztens, Virtuális asszisztens, Asszisztencia
Szolgáltatási helyek
Magyarország Budapest
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
Angyal Virtuális Asszisztens a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Angyal Virtuális Asszisztens

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Angyal Szilvia
Vezetőség

Üzenet küldése

+36 30 779 5352

  Vásároljon Prémium Tagságot

  Termékek és szolgáltatások

  SP
  Óradíj Minden szolgáltatásunk ezen az óradíjon vehető igénybe. 2600 HUF

  Akció
  Teljeskörű adminisztráció havi 80 óra Teljeskörű támogatás napi 4 órában! Teljesség igénye nélkül: akár napi közösségi média posztolás, azok nyomon követése; toborzás; weboldal és webshop kezelés; adatrögzítés; napirend tervezés 184000 HUF

  Akció
  Teljeskörű adminisztráció havi 120 óra Teljeskörű támogatás napi 6 órában! Teljesség igénye nélkül: akár napi közösségi média posztolás, azok nyomon követése; toborzás; weboldal és webshop kezelés; adatrögzítés; napirend tervezés 264000 HUF

  Céginformációk

  Facebook