Alma Szépségszalon, Budapest

2 Vélemény
Alma Szépségszalon
Szentkirályi Utca 13
1088 Budapest - VIII. Kerület, Józsefváros

Leírás

Az Alma szalon nyugodt és barátságos környezetben egy jól összeszokott csapattal várja régi és új Vendégeit.

Számunkra fontos, hogy ellazulva, megszépülve és elégedetten távozz tőlünk, ezért egyszerre csak egy vendéggel foglalkozunk !


Kulcsszavak:
Fodrászat, Kozmetika, Szépségszalon, Manikűr, Műköröm, Pedikűr, Infraszauna, Esküvői smink, Testtekercselés, Férfi fodrászat, Női fodrászat, Gyermek fodrászat, Fiatalítás, Cellulitisz masszázs, Infrakabinok, Esküvői frizurák, Spa kezelés, Alakformálás, Gyógymasszázs, Méregtelenítés, Fogyasztás, Sportmasszázs, Életmód tanácsadás, Fogyasztó masszázs, Bioptron lámpa, Wellness kezelés, Egészség, Egészséges életmód, Kezelés, Esküvői, Egészségmegőrzés, Fiatal bőr, Relaxkezelés, Életmód váltás, Algás cellulit kezelés, Algás testkezelés, Almaszalon, Biolárium, Egészségesbőr, Fiatal test, Flabélos testvibrációs edzőgép, Holt tengeri iszappakolás, Holt tengeri készítmény, Intim spa fogyasztás, Iszapos testkezelés, Karcsúság megőrzés, Méregcsökkentés, Világtalanmasszőrtől cellulit masszás, Világtalanmasszőrtől fogyasztó masszás, Világtalanmasszőrtől gyógy masszás, Világtalanmasszőrtől reflexológiai masszás, Világtalanmasszőrtől sport masszás, Világtalanmasszőrtől svéd masszás, Wellness életmód
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Alma Szépségszalon a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ismerjük az alma szalont 13 éve kb.odaadó jó szakemberek mind a ketten, nem véletlenül járnak oda rengetegen. Ha jól tudom,16 éve vannak ott!! Azért ez elmond valamit! Nem gondolod josie? amikor időm engedi,mindig betérek oda egy pár jó szóra is!mert hát ugye nincs az embernek mindig dolga a szépészettel, de Ők csak úgy is szívesen látják az embert! És mindig van egy két jó szavuk.

alma szépségszalon

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mind a két nő mind a körmös mind a kozmetikus csapnivaló stílussal rendelkezik. Csodálkozom, hogy ezek még mindig megvaínnak. Sértegetik az embert .
## alama szépségszalon
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szerintem igazad van

Írjon véleményt a(z) Alma Szépségszalon részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. BRÓDY SÁNDOR UTCA 15
  1088  Budapest
 2. Bródy Sándor Utca 34.
  1084  Budapest
 3. Bródy Sándor Utca 34.
  1084  Budapest
 4. Bródy Sándor Utca 34
  1085  Budapest
 5. Szentkirályi Utca 34.
  1088  Budapest
 6. Szentkirályi Utca 34.
  1088  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete