Alinf, Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Akvárium és akváriumi felszerelések széles választéka.


Cégleírás
Bizonyára Önt is elkápráztatja egy jól megtervezett, szépen berendezett akvárium. Ahhoz azonban, hogy valóban olyan eredményt kapjunk akváriumunk telepítése után, amilyet szerettünk volna, nem árt néhány fontos tudni való. Egy akvárium telepítéséhez, nem elég, ha azt gondoljuk magunkról, hogy van esztétikai érzékünk, ezért biztosan szép és jó lesz.
- Mielőtt megvásárolnák az akváriumot, találjuk ki, hogy legyen a helye. A hely megválasztásánál elkell gondolkoznunk olyan dolgokon, hogy mekkora is legyen az akvárium. Fontos tudni, hogy minél nagyobb egy akvárium annál könnyebb beállítani a biológiai egyensúlyt, valamint a halaknak is könnyebb megfelelő környezetet biztosítani.- Ha megvan a hely el kell gondolkozni azon, hogy mire tegyük. A felületnek, ahova az akváriumot helyezzük simának kell lennie, és érdemes egy réteg hungarocellt, vagy polifoamat alátenni, hogy még jobban kiegyenlitse a felületet, amin az akvárium fekszik. Ez szintén a nagy súly miatt van, hiszen az akvárium alja is üvegből van, amin nagyon nagy nyomás alatt van, és könnyen eltörhet ha nem fekszik fel rendesen. Szintén fontos, hogy ha nagyobb akváriumot veszünk, akkor hova rakjuk az akvárium külső szűrőjét?!
- Az akváriumoknak megfelelő világítást kell biztosítani, ahhoz, hogy egészséges halaink, növényeink lehessenek.
- A szűrés szintén nagyon fontos. Kisebb akváriumokhoz elegendő a belső szűrés, nagyobbakhoz azonban ajánlatos nagyobb teljesítményű külső szűrőt használni, ami az átfolyó vizet megtisztítva keringeti azt. Web áruházunkban szintén számos szűrő megtalálható, feltüntetve mindegyiknél az ajánlott maximális akvárium méret, amihez használhatjuk.
- Fontos, hogy a vizet folyamatosan fűtéssel lássuk el a téli időszakban. Általában, persze ez hal/élőlény fajta függő, de 24-27 fok közötti az a hőmérséklet amit tartani kell az akváriumban.
- Az előzőek fényében nem árt ha van egy hőmérőnk is, amivel mérni tudjuk, hogy megfelelően működik e az akváriumunk fűtő berendezése.
Kulcsszavak:
Akvarisztika, Akvárium telepítés, Akvárium világítás, Akvárium, Akvárium felszerelés, Akvárium külső szűrő, Akvárium vásárlás, Akváriumhátterek, Akvárium belső szűrő
Alinf a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Alinf

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Toborzó udvar 3
  1138  Budapest
  (1) 239 0280
 2. Kemény Gusztáv U 6.
  1044  Budapest
  (30) 637 4960
 3. ATTILA U. 43.
  1184  Budapest
  06705646848
 4. Mády Lajos Utca 2.
  1041  Budapest
  (30) 883 1188
 5. Váci Út 165.
  1138  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete