Alexandra Könyváruház Bartókház, Budapest

11 Vélemény
Alexandra Könyváruház Bartókház
Bartók Béla Út 43-47.
1114 Budapest - XI. Kerület, Újbuda
*Ezen helyen található szolgáltató egység véglegesen bezárt. Kérjük, válasszon az Önhöz legközelebb eső helyiségek közül.

Gazdasági információk

Cégnév
Bookangel Kft.

Közelben található Alexandra kirendeltségek

 1. Alkotás Út 53.
  1123  Budapest
 2. Nyugati Tér 7.
  1055  Budapest
 3. Szentmihályi Út 131
  1152  Budapest
 4. Koronázó Tér 5.
  8000  Székesfehérvár
 5. Mérleg Utca 7.
  3100  Salgótarján

Vélemény

hol vásárolok

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Csatlakozom hozzád,Én is a Libriben vásárolok, méghozzá sokat.Már többször kitöltöttem a kártyaigénylőlapot az Alexandra könyvesboltjaiban, 1 év alatt sem sikerült kártyát kapnom.10% az engedményem a Libriben,ott kell vásárolni.
#kártya nincs

alexandra

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az Alexandrában az év utolsó napján vásárolt könyvet nem voltak hajlandók becserélni a következő nyitvatartási napon. Egy telefonszámot adtak, amit aztán soha nem vett fel senki. A Libriben január 10.-ig becserélik a könyveket. Ezentúl ott vásárolok!
## könyvek becserélése

alexandra

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Igazság szerint nekem 2 kedvenc könyvesboltom van és az egyik nem más, mint az Alexandra. Szerencsére nagyon sok helyen található boltjuk (de lehetne még több :-D)és a választékuk is kielégítő, sajnos eddig még nem sok ilyen boltban találtam ekkora manga választékot, aminek nagyon örülök, mert így nem kell kifejezetten ilyen boltot felkutatnom. A weboldaluk is tetszik, mert jól áttekinthető, el lehet rajta igazodni, könnyen megtalálom a könyvet amit keresek. Ugyan ez vonatkozik az üzletekre is, de ha esetleg mégsem találnék valamit, akkor az eladók szívesen és kedvesen segítenek.
## könyv# alexandra

alexandra

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon szeretem az alexandra könyvesboltokat. A kedvenc üzletem Győrben, az árkád bevásárló központban van. A bolt az általam látott legnagyobb alexandra könyvesbolt. egy külön kis sarkot rendeztek be, ahol bele lehet olvasni a könyvekbe, mielőtt megvennénk. Ez szerintem Egy nagyon jó ötlet, mert így az ember biztosan nem vesz zsákbamacskát, és nem szólnak rá úgy mint más könyvesboltokban, hogy a könyvesbolt nem könyvtár, ha olvasni szeretne, előtt vegye meg a könyvet. Ha jól tudom, az alexandra kiadó szokott szervezni író - olvasó találkozásokat. Ez is egy nagyon jó dolog, hiszen az ember nem mindig találkozhat a kedvenc könyve írójával. Az alexandra könyvesboltnak is vannak kedvezményei, lehet igényelni alexandra törzsvásárlói kártsát, amivel kedvezményesen juthatunk hozzá kedvenc könyveinkhez.
## könyvesbolt

alexandra

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nem igazán tudok kimozdulni nagyobb távolságra gyerekekkel, ezért kényelmes megoldás internetről rendelni. Az Alexandrától eddig mindig 1 nap alatt megérkeztek a kívánt könyvek. Hatalmas választékkal, képekkel és pontos termékleírással találkozhatunk.
## könyv

Vásároljon Prémium Tagságot