Alexandra Könyváruház Bartókház, Budapest

11 Vélemények
Alexandra Könyváruház Bartókház
Bartók Béla Út 43-47.
1114 Budapest - XI. Kerület, Újbuda
*Ezen helyen található szolgáltató egység véglegesen bezárt. Kérjük, válasszon az Önhöz legközelebb eső helyiségek közül.

Gazdasági információk

Cégnév
Könyvbazár Kft.

Üzletek a közelben

  1. Alkotás Út 53.
    1123  Budapest
  2. Baross G. U. 6.
    9021  Győr
  3. Fő Utca 17.
    7400  Kaposvár

Vélemények

hol vásárolok

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Csatlakozom hozzád,Én is a Libriben vásárolok, méghozzá sokat.Már többször kitöltöttem a kártyaigénylőlapot az Alexandra könyvesboltjaiban, 1 év alatt sem sikerült kártyát kapnom.10% az engedményem a Libriben,ott kell vásárolni.
#kártya nincs

fori
alexandra

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az Alexandrában az év utolsó napján vásárolt könyvet nem voltak hajlandók becserélni a következő nyitvatartási napon. Egy telefonszámot adtak, amit aztán soha nem vett fel senki. A Libriben január 10.-ig becserélik a könyveket. Ezentúl ott vásárolok!
## könyvek becserélése

BBgirl
alexandra

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Igazság szerint nekem 2 kedvenc könyvesboltom van és az egyik nem más, mint az Alexandra. Szerencsére nagyon sok helyen található boltjuk (de lehetne még több :-D)és a választékuk is kielégítő, sajnos eddig még nem sok ilyen boltban találtam ekkora manga választékot, aminek nagyon örülök, mert így nem kell kifejezetten ilyen boltot felkutatnom. A weboldaluk is tetszik, mert jól áttekinthető, el lehet rajta igazodni, könnyen megtalálom a könyvet amit keresek. Ugyan ez vonatkozik az üzletekre is, de ha esetleg mégsem találnék valamit, akkor az eladók szívesen és kedvesen segítenek.
## könyv# alexandra

Mayer Edina
alexandra

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon szeretem az alexandra könyvesboltokat. A kedvenc üzletem Győrben, az árkád bevásárló központban van. A bolt az általam látott legnagyobb alexandra könyvesbolt. egy külön kis sarkot rendeztek be, ahol bele lehet olvasni a könyvekbe, mielőtt megvennénk. Ez szerintem Egy nagyon jó ötlet, mert így az ember biztosan nem vesz zsákbamacskát, és nem szólnak rá úgy mint más könyvesboltokban, hogy a könyvesbolt nem könyvtár, ha olvasni szeretne, előtt vegye meg a könyvet. Ha jól tudom, az alexandra kiadó szokott szervezni író - olvasó találkozásokat. Ez is egy nagyon jó dolog, hiszen az ember nem mindig találkozhat a kedvenc könyve írójával. Az alexandra könyvesboltnak is vannak kedvezményei, lehet igényelni alexandra törzsvásárlói kártsát, amivel kedvezményesen juthatunk hozzá kedvenc könyveinkhez.
## könyvesbolt

helymimi
alexandra

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nem igazán tudok kimozdulni nagyobb távolságra gyerekekkel, ezért kényelmes megoldás internetről rendelni. Az Alexandrától eddig mindig 1 nap alatt megérkeztek a kívánt könyvek. Hatalmas választékkal, képekkel és pontos termékleírással találkozhatunk.
## könyv