ALEAS Hungary Kft., Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Az ALEAS Csoport közép-európai központú e-learning szolgáltató. Komplex szolgáltatási portfóliónk felöleli az elektronikus tanulás valamennyi fontosabb területét az egyedi tananyagok tervezésén és gyártásán át az oktatáskontrolling támogatásáig. Egyedi megrendelésre fejlesztett elektronikus tankönyveink és szimulációs tananyagaink igazodnak az adott tartalom logikájához valamint a célcsoport tanulási igényeihez. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink közé tartoznak olyan vezető multinacionális vállalkozások, mint pl.a SHELL, a GlaxoSmithKline vagy a Sanoma.
Vezetésfejlesztési szimulációkat kínálunk a ProjektMenedzsment, VáltozásMenedzsment és TeljesítményMenedzsment témákban. Egyedülálló e-learning alapú outplacement támogató eszközünket több bank és építőipari cég használja. Kizárólagos licencet szereztünk a világhírű FLOW elmélet üzletfejlesztési e-learning tananyagának elkészítésére Csíkszentmihályi professzorral, mely 2010.
tavaszán jelenik meg a nemzetközi piacon.


Cégleírás
Csíkszentmihályi Mihály a legnagyobb élő pszichológusok egyike. Világhírét a FLOW állapot leírásával alapozta meg. A FLOW olyan állapotot jelent, amikor az ember teljesen elmélyül abban a tevékenységben, amit csinál. A koncentrálás és a kontroll érzése ekkor nagyon magas, és az ember úgy érzi, hogy megszünnek a mindennapi problémák, a gondok háttérbe szorulnak, az időérzékelése is megváltozik. Bármilyen tevékenység kiválthatja ezt az érzést: sportolás, művészet, gyerekekkel játszás vagy akár éppen a futószalag melletti munka. Ez azt jelenti, hogy a FLOW nem a tartalomtól függ, hanem attól, hogy az egyén képességei, és az adott kihívások milyen viszonyban állnak egymással.
Nem véletlen, hogy a különböző vezetés-fejlesztési iskolák mind nagyobb lelkesedéssel fedezik fel a kaliforniai Claremont Egyetemen tanító Csíkszenmihályi Professzor téziseit. Amelyik szervezet képes arra, hogy munkatársainál előidézze, és fenntartsa a FLOW állapotot, jelentős teljesítménynövekedéssel számolhat. Az ALEAS fejlesztő-műhely munkájának eddigi legnagyobb elismerése, hogy 2007-ben világszinten kizárólagos jogot kaptunk Csíkszentmihályi Mihály "Good Business" című könyvének interaktív "e-learninges" feldolgozására. A "Csíkszentmihalyi's FLOW is Good Business" című játék-alapú szimuláció az ALEAS me-Learning? laboratóriumának eddigi legnagyobb és legköltségesebb vállakozása. A tananyag célja, hogy bemutassa az üzleti élet szereplőinek a FLOW egyéni és szervezeti szintű hozzáadott értékét (a FLOW és az üzleti teljesítmény közötti összefüggéseket), és tanulási terepet biztosítson a FLOW megteremtéséhez és fenntartásához szükséges vezetői szerepvállalás begyakorlásához.
A me-Learning tananyagok lényege, hogy a szakmai tartalmat szimulációs kerettörténetbe ágyazva tárgyalják. A"FLOW is Good Business" egy kaliforniai borászatban játszódik. A felhasználónak a szervezet vezetőjeként kell döntéseket hoznia annak érdekében, hogy elősegítse a FLOW állapot kialakítását.
Idegen nyelvű leírás
ALEAS is an international e-learning provider based in Central Europe. Our mission is to offer innovations in the field of e-learning content service that help our customers to achieve a profitable competitive advantage. Our complex service portfolio covers several important areas involved in developing e-learning solutions from unique content development production, as well as support for the controlling. Thanks to its innovative management consulting background, ALEAS is a special e-content development company with proven experience in providing cost-effective answers to e-learning challenges. Some of our international references include SHELL International, British American Tobacco, Sanoma Magazines International, Siemens, GlaxoSmithKline and Deutsche Telekom.
The Game for Managers and Decision Makers ? The me-Learning? (?Management e-Learning?) management and organizational gamed based simulation series has been one of the company?s leading products since 2004. The me-Learning? content development is a complex task, which presupposes the efficient and value-creating co-operation of different sectors. The quality of the me-Learning? trademark is guaranteed by ALEAS? successful co-operation in research and development with management consultants, business schools and IT-experts. In addition to the high level of professional knowledge ALEAS provides, we also place importance on the believability of the frame story.
We receive help in this from renowned content suppliers such as NATIONAL GEOGRAPHIC and SANOMA. "FLOW is Good Business?" will help you discover FLOW in simple steps: first by understanding the role of FLOW, the joy and positive business outcomes it provides; then by learning ways to facilitate it. Discover flow using "FLOW is Good Business?" - the rest is up to You. "FLOW is Good Business?" is to be produced as a part of the me-Learning? leadership development e-learning series, available in 2010.
Kulcsszavak:
Informatika, Közgazdász, Flow, Learning, Szimuláció, Keretrendszer, Multimédia, Projektmenedzsment, E learning, Tananyagfejlesztés, Hosting, Távoktatás, Tananyag, Változásmenedzsment, Felnőttképzés, Oktatás, Tanácsadás, Közigazgatás, Képzés, Tanfolyam, Szakképzés, Munkavédelem, Fejlesztés, Üzleti, Elektronikus, Outplacement, Szakképzési hozzájárulás, Vezető képzés, Vezetésfejlesztés, Teljesítménymenedzsment, Hatósági vizsga, Blended, LMS, Ilias, Képzéskontrolling, Me-learning, Oktatáskontrolling, Termékfejlsztés, Termékoktatás
ALEAS Hungary Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: ALEAS Hungary Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Meredek U. 8.
  1112  Budapest
  (1) 303 5666
 2. Tájék Utca 16
  1112  Budapest
  (1) 309 5173
 3. Meredek u. 15
  1124  Budapest
  (70) 772 2500
 4. Vércse U. 25/A
  1124  Budapest
  (1) 386 4763
 5. Meredek Utca 27
  1124  Budapest
  (1) 319 3295
 6. Vércse U. 27.
  1124  Budapest
  (92) 348 373
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete