Albatros Uszoda És Wellnesstechnika Kft., Budapest

Albatros Uszoda És Wellnesstechnika Kft.
Lajos Utca 80
1036 Budapest - III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer
Írj véleménytHibás adat jelentéseOldal módosítása
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Az ALBATROS Wellnesstechnika KFT wellnessek tervezésére és megépítésére kínál teljes körű szolgáltatást. Fő profilunk a komplett wellnessek készítése mellett egyedi kialakítású pezsgőfürdők, gőzkabinok, design-szaunák stb. teljes körű kivitelezése - mind magáncélra mind közcélra. A megrendelőt a precíz tervezésen, a társszakmákkal való egyeztetésen keresztül a megvalósulásáig folyamatosan végig kísérjük. Wellness terek építészeti, gépészeti tervezését, látványtervezését végezzük, a kialakult elképzelést kivitelezzük. 17 éves szakmai tapasztalattal ma Magyarországon a legjobbak között tudhatjuk magunkat a wellnesstechnika világában.
Az ALBATROS Kft 1993-ban az elsők között kezdte meg a pezsgőfürdők forgalmazását majd gyártását, az évek során tevékenységünket szélesítve ma a hazai wellness-építő piac egyik vezető szereplője vagyunk. Sok wellnesst telepítettünk magánmegrendelésre, közcélra panziókba, szállodákba, lakóparkokba és fitnesz termekbe. A hangsúlyt a telepítés mellett az előkészítésre, a szervizre, a vevői igények és az extra kívánságok kielégítésére helyeztük. A hozzánk forduló társtervezőket igényre szabott wellness-specifikus tervekkel szolgáljuk ki. A kivitelezést 10-15 éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink végzik, amihez szervizhátterünk biztonságot, elérhetőséget és megfelelő hátteret nyújt.
Beszállítóink kizárólag megbízható minőséget gyártó neves európai cégek. Tegyen próbára bennünket! Jó partnerre talál ! Megvalósult projektjeink több elismerést hoztak cégünknek. A legnagyobb elismerés számunkra, ha régi vevőink visszatérnek és új projektjeiket is velünk készíttetik.


Kulcsszavak:
Wellness, Sókamra, Tepidárium, Élményzuhany, Jacuzzi, Finn szauna, Gőzfürdő, Pihenőpad, Szauna, Masszázsmedence, Gőzkabinok, Infraszauna, Uszoda, Uszodatechnika, Zuhanykabin, Kád, Úszómedence, Sószoba, Fürdőkád, Masszázskád, Sószauna, Albatros, Bioszauna, Caldarium, Jégbarlang, Pihenőterek, Wellnesstechnika, Albatros wellnesstechnika, Cleopatra fürdő, Hamam, Illatkabin, Kneipp-fürdő, Pezsgőfürdő kád, Pezsgőkád, Rhasoul, Törökfürdő
Albatros Uszoda És Wellnesstechnika Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Albatros Uszoda És Wellnesstechnika Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Lajos U. 76-80.
  1036  Budapest
 2. Galagonya U. 5.
  1036  Budapest
 3. Bécsi Út 67.
  1035  Budapest
 4. BÉCSI UT 88-90
  1034  Budapest
 5. Lajos Utca 49/A
  1036  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete