Agra Kulturális Utazási Iroda - Budapest

2 Vélemény
frissítve 2020.04.21.

Nyitvatartási idők

Ezek a nyitvatartási idők eltérhetnek a koronavírus okozta helyzet nyomán elrendelt korlátozások miatt.
hétfőH
9:00 – 17:00
keddK
9:00 – 17:00
szerdaSze
9:00 – 17:00
csütörtökCs
9:00 – 17:00
péntekP
9:00 – 17:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
Zárva.
Nyitásig  5 h 47 min.
5 h 47 min

Leírás

Ügyeleti mobilszám: 06-70-3100131. Kulturális körútjainkról tudni kell, hogy a Magyarországon megszokottnál hosszabbak - átlagban 20-23 naposak, de a szaporodó kérések miatt hirdetünk kéthetes programokat is. Az adott helyszíneket mindig autentikusan, igazi valójában, kendőzetlenül igyekszünk megmutatni.
Ezért célunk azokat a potenciális kalandorokat megtalálni, akik kifejezetten ilyen szolgáltatás iránt érdeklődnek. Utasaink javarészt a 40-70 közti korcsoportból kerülnek ki, nagy számban orvosok, ügyvédek, könyvelők, köztisztviselők, vállalkozók tartanak velünk.
Sok a nyugdíjas résztvevő is, akikkel rendszeresen egyeztetünk, mely utakat ajánljuk illetve mely desztinációk azok, amelyek az átlagosnál jobban igénybe veszik a szervezetet. A szállások és a transzferek középkategóriába sorolhatóak, az európai igényeket igyekszünk szem előtt tartani.


Cégleírás
A mögöttünk hagyott esztendő rengeteg tanulsága csak megerősített minket elkötelezettségünkben. Nem titok, a kezdetetektől hangoztatjuk, hogy célunk "szembemenni" az egyszerűsítő tömegárucikkekkel, az arctalan és személytelen utaztatással. Gondolják csak meg: milyen személyes élmény egy borkóstoló "családias" környezetben a gazda vendégségében, s milyen ipari jelleggel egy végeláthatatlan gléda elemeként.
Szervezési elvünk magáért beszél: csoportlétszámaink nem 20 főnél indulnak, hanem e ponton maximalizálunk; nem a nemzetközi piac késztermékeit magyarosítjuk, hanem saját, speciális ismeretekkel és kapcsolatokkal rendelkező kollégáinkon keresztül a mi szájunk íze és teljességre törekvő igénye szerint állítjuk össze, nem kis fejtörés és belső szakmai csatározások után, minden egyes programunkat. Mire garancia ez? Hogy szívünket-lelkünket kapják vissza útjainkon és szolgáltatásaink - köszönhetően a visszajelzéseknek - találkoznak az Önök igényeivel.
Az idei évtől ez egyértelműen a színvonalemelés irányába vittel el a kínálatot. És amikor költségeinket mérik össze mások ajánlataival, újra nézzenek a részletek mélyére; gyakori tapasztalat, hogy olcsóbbnak ható ajánlatok a végelszámolásnál tartalmatlanabbak és borsosabbak lesznek, mint a mi kínálatunk.
Kulcsszavak:
Turizmus, Utazási iroda, Utazás, Nyaralás, Üdülés, Utazásszervezés, Utaztatás, Túra, Utazástervezés, Egzotikus utak, Belföldi utazás, Tenger, Idegenvezetés, Csoportos utak, Családi üdülés, Külföldi utak, Nászút, Körutazási ajánlat, Gyermek utaztatás, Nyári úti cél kínálat, Egyéni utak, Részszolgáltatások, Gyermekár, Útlemondási biztosítás, Strand szolgáltatások, Repülőjegy, Félnapos program, Gyermekkedvezmény, Utószezon, Útiokmányok, Szafari, Utzás, Idegenvezető, Szafari túrák, Osztálykirándulások, Külföldi úticél, Idegenforgalom, Szálloda, Iroda, Utazási, Szobák, Ellátás, Last minute, Előfoglalás
Szolgáltatások
idegenforgalom Utazási iroda
Agra Kulturális Utazási Iroda - Budapest a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Agra ut.iroda

, több mint 2 évvel ezelőtt

Ősszel Dél-Amerikában voltunk velük. A túra összeállítása kronológiai sorrendet mutatott, a Szépművészeti Múzeum kiállítására épült. A szállások, utazások minősége megfelelő volt, semmilyen nagyobb probléma nem volt a két hét során. Köszönjük Agra!
## utazás# kirándulás# utazási idoda
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Agra utazási idoda

, több mint 2 évvel ezelőtt

Egy csodálatos, izgalmas perui utat köszönhetünk az Agrának. Az út során minden rendben zajlott, az utazás élményét befolyásoló nehézség nem volt. Az idegenvezetők profi szinten mutatták be az országot, bármikor szivesen visszamennénk Peruba.
## utazás# utazási iroda# kultúra
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Agra Kulturális Utazási Iroda - Budapest részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook
Twitter