Agave Könyvek Kft., Budapest

3 Vélemény
frissítve 2019. november 1.

Nyitvatartási idők

szerdaSze
8:00 – 16:30
csütörtökCs
8:00 – 16:30
péntekP
8:00 – 16:30
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
8:00 – 16:30
keddK
8:00 – 16:30
Zárva.
Nyitásig  11 h 8 min.
11 h 8 min

Leírás

Az agave kiadó 2003-ban alakult, azon felismerés egyenes következményeként, hogy egyes angol nyelven olvasott, rajongásig szeretett írók regényeinek magyarországi megjelenésére bizony teljesen felesleges lélegzet-visszafojtva várnunk.


Cégleírás
Az agave kiadó 2003-ban alakult, azon felismerés egyenes következményeként, hogy egyes angol nyelven olvasott, rajongásig szeretett írók regényeinek magyarországi megjelenésére bizony teljesen felesleges lélegzet-visszafojtva várnunk. Ezek az írók és ezek a könyvek, legyenek bármilyen népszerűek és nagyra becsültek szerte a világon, valamilyen okból elkerülték a hazai kiadók figyelmét, és az egyetlen módja annak, hogy a magyar olvasóközönség megismerje őket, ha ezeket a regényeket mi magunk adjuk ki. Tudjuk, hogy az általunk gondozott szerzők igazi minőséget képviselnek a szórakoztató irodalmon belül, ezért könyveink külső megjelenésével is ezt a minőséget szolgáljuk.
Azt valljuk, hogy egy könyvet legyen jó érzés kézbe fogni, legyen jó érzés belelapozni, és legyen jó érzés elveszni a lapjai között, belefeledkezve a történetbe. Reméljük, hogy azok az olvasók, akik szeretik a minőségi szórakoztató irodalmat - legyen az krimi, science-fiction, fantasy vagy akár horror -, örömmel olvassák majd ezeket a regényeket.
Legalább olyan örömmel, ahogyan mi olvastuk őket.
Kulcsszavak:
Könyv, Fantasy, Könyvrendelés, Krimi, Philip, Kiadó, Könyvkiadó, Fi, Könyvkiadás, Science, Agave, Block, Horror, Banks, Dennis, Fiction, Ian, Lawrence, Lehanne, Saylor, Sci, Steven
Agave Könyvek Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

AGAVE KÖNYVEK KFT.

, több mint 2 évvel ezelőtt

A kedvenc kiadóim listáján előkelő helyen szerepel. Nagyjából hasonló műfajú könyveket jelentetnek meg, mégis mindegyik a maga módján egyedi és különleges. Sok nagy sikerű könyvet köszönhetünk nekik. A Hamilton könyvsorozatot sokan dicsérik, ám én személy szerint nem tudtam végigolvasni már az első kötetet sem belőle. A Dexter című külföldön roppant nagy sikernek örvendő filmsorozat is egy könyvsorozat alapján készült, és hazánkban ők vették meg a jogokat. Christopher Moore és Philip K. Dick könyveit is rengetegen szeretik. Nem rég jelent meg a Vámpírakadémia című könyv tőlük, és szerintem a mostani vámpírhullámban egy kiemelkedő alkotásról van szó. Akiknek nem kifejezetten tetszenek a vámpíros történetek, azok is próbálkozhatnak az olvasásával. A honlapjuk nagyon ízléses, külön tetszik, hogy felteszik a teljes borítót, míg más kiadók csak a fedőlapot mutatják meg oldalukon. Ez számomra egy pluszt jelent, amikor új könyvek után kutatok. Érdekesség, hogy Stephenie Meyer egy olyan könyvéhez, aminek semmi köze a Twilight-hoz, nekik sikerült megszerezni a jogokat, és nem a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg. Van blogjuk is, ahol megírják minden hónapban, hogy milyen megjelenések lesznek várhatóak náluk.

Agave kiadó

, több mint 2 évvel ezelőtt

Az egyik legjobb vámpíros sorozat ennek a kiadónak a gondozásában jelent meg. Laurell K. Hamilton könyveit egyszerűen szuperek. A kiadó nagyon szép, minőségi könyveket ad ki, rengeteg sci-fi és krimi.
Nagyon ajánlom még Lawrence Blokk könyveit is, illetve A nagy mangó című krimit.
Minden Agave könyv szuper!!!!
## könyv# laurell k. hamilton# vámpírok# sci-fi
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kovács Nikolett
agave

, több mint 2 évvel ezelőtt

Főleg krimik, scifik, kalandregények, vámpítos regények bázisa. Nagyon jó fordítókkal (nem úgy, mint más kiadóknál, ahol hemzseg a könyv fordítási és gépelési hibáktól)
Karácsonyra is 4 db agave könyvet táraztam be :)
## könyvek# olvasmány# kalandsorozatok
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Agave Könyvek Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. 1134. Bp. Xiii. Ker. Bulcsú U. 15.
  1134  Budapest
  06-30-914-9548
 2. Tüzér Utca 13.
  1134  Budapest
 3. Váci U. 19.
  1134  Budapest
  (1) 237 6900
 4. Váci Út 19
  1134  Budapest
  (1) 340 5430
 5. Váci Út 1-3.
  1062  Budapest
  (1) 481 3604
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete