Aeolus Hungary Utazási Iroda Kft., Budapest

3 Vélemény
frissítve 2020.04.21.

Nyitvatartási idők

Ezek a nyitvatartási idők eltérhetnek a koronavírus okozta helyzet nyomán elrendelt korlátozások miatt.
szerdaSze
9:00 – 17:30
csütörtökCs
9:00 – 17:30
péntekP
9:00 – 17:30
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
9:00 – 17:30
Pünkösdhétfő, befolyásolhatja a nyitvatartási időt
keddK
9:00 – 17:30
Nyitva.
Zárásig  6 h 21 min.
6 h 21 min

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-09-731419
Adószám
362746-2-42
TEÁOR kód
7912 - Utazásszervezés
Adószám
13362746-2-42

Leírás

Egy újabb nyári szezon kopogtat az ajtónkon és mi őszintén örülünk, hogy bemutathatjuk önöknek új programfüzetünket. Hasonlóan az elmúlt évekhez, idén is az üdülések gazdag kínálatát hoztuk el önöknek, autóbuszos, repülős és egyéni közlekedéssel. Szívügyünk továbbra is Görögország maradt, ahol 2016-ban picit bővítettük a Budapestről induló repülős utak kínálatát. Krétán és Karpathoson kívül Rhodosra és Zakynthosra is eljuthatnak egy hetes üdülések keretében. Pozsonyi indulással továbbra is 11 -12 napos turnusokból válogathatnak. Krétán nemcsak a déli régióba, de a kedvelt Agios Nikolaosba is eljuthatnak.
Autóbuszos programunk újdonsága a még mindig Mamma Mia lázba égő Skopelos-sziget, illetve a Voloszi-öbölben - Magnesiában, bővítettük a szállásaink és az üdülőhelyeink kínálatát. Előszámú újdonságnak számít a még felfedezetlen Albánia, melyet autóbusszal vagy pozsonyi indulással Pozsonyból lehet meglátogatni hosszú turnusokban. Bulgária ismét kínálatunk része lett egy szezonnyi szünet után, Horvátország vagy Olaszország is lehetne idén nyaralásuk célpontja. Igyekszünk egyszerűbbé, átláthatóbbá módosítani a weboldalunkat is, 2016-ban több felszállási helyről lesz garantált csatlakozási lehetőség és marad az ingyenes pozsonyi reptéri transzfer is. Világos számunkra, hogy manapság, amikor nemcsak Európa, de a világ is jelentős változásokon megy keresztül és rendkívül eseménydús helyzetekben csöppenünk, az üdülésnek talán még nagyobb fontossága van, mint valaha.
Valakit többé, mást kevésbé befolyásol a világsajtó és többnyire sajnos a negatív híradás. Gyakran eszünkbe juthat, hogy egyre kevesebb okuk van a mosolyra, de ez nem okvetlen van így. A mindennapi apró örömökön mellett - például baráti vagy családi összejövetelek formájában-, mindenkinek joga van az álmodozáshoz. A nyaralással kapcsolatos álmokhoz is. Mindenkinek szüksége van legalább egy rövid elvonulásra a mindennapi kötelességek elöl és egy felejthetetlen üdülésnél jobb ötletünk nincs.


Kulcsszavak:
Utazási iroda, Utazás, Nyaralás, Üdülés, Utazásszervezés, Utaztatás, Túra, Körutazás, Félpanzió, Utazástervezés, Tengerparti nyaralás, Idegenvezetés, Csoportos utak, Külföldi utak, Nászút, Belföldi utak, Tolmácsszolgálat, Körutazási ajánlat, Fogyatékosok utaztatása, Elhelyezés, Gyermek utaztatás, Fakultatív programok, Szálloda csere, Gyermekár, Repülőjegy, Félnapos program, Útiokmányok, Városnézés, Idegenvezető, Előszezon, Előfoglalási akció, Repülőtéri illeték, Tengerre néző szoba, Szafari túrák, Osztálykirándulások, Külföldi úticél, Autóbérlés, Erdei iskola, Idegenforgalom, Iroda, Utazási, Last minute, Aeolus
Aeolus Hungary Utazási Iroda Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Nyaralás Lefkadán

, több mint 2 évvel ezelőtt

Már többször nyaraltunk az irodával ,mindig kifogástalan jól szervezett utazás volt a célig, a kiválasztott szálláshelyre , amik tiszták rendezettek voltak.Most Lefkadára mentünk Nidri városkába ,ott a Theodoros apartmanba.Gyönyörű helyen volt, csodás kilátással a tengerre, igaz a szoba kicsi ,de tiszta , mindennap takarítják, az ágyak kényelmesek, a holminknak bőven volt hely, nem túl napos, a tenger közelsége / kb. 10 méter !! / nagy bakon , nagyon szép kert, jól felszerelt konyha, szóval minden megvolt ami egy jó nyaraláshoz szükséges.Szervezett kirándulások, közeli üzletek, de mégis csendes tengerpart biztosítja a nyugalmat.A többi szálláshelyen lévő útitársak mind irigyeltek és bánták, hogy nem ezt a szállást választották.A tulajdonos hölgy ott lakik és nagyon kedves.Nagyon jól éreztük magunkat ! Köszönjük !

aeolus

, több mint 2 évvel ezelőtt

Ma érkeztünk haza Rodoszról az Aeolus-sal.Sjnos csak hasonlóan rosszakat tudok írni az utazási irodáról, igénytelenek, nem törődnek minimálisan se az utasokkal, senkinek nem ajánlom!

Aeolusos görög út

, több mint 2 évvel ezelőtt

Idén megismerkedtünk az Aeolus utazási iroda szervezésével....Borzalmas és botrányos. Korfun voltunk,az idegenvezető nem foglalkozott velünk, az általuk meghirdetett túralehetőségek jóval drágábbak voltak mint a görögöktől, az általuk kijelölt apartmanok pedig borzalmasak, koszosak és volt ahol még fürödni se lehetett csak az udvaron......Nem ajánlom senkinek!!!
## nem ajánlom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Aeolus Hungary Utazási Iroda Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Nagymező Utca 52.
  1065  Budapest
  (1) 312 1112
 2. NAGYMEZŐ U. 52.
  1065  Budapest
  0612694422
 3. Nagymző U.37-39.
  1065  Budapest
  (1) 302 3837
 4. Nagymező U.37-39
  1065  Budapest
  (1) 302 3837
 5. Nagymező U. 33.
  1065  Budapest
  (1) 269 5489
 6. NAGYMEZŐ UTCA 68.
  1065  Budapest
  +36-1-301 0169
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete